Temerile lui Zinedine Zidane și ale fanilor lui Real Madrid s-au evaporat, în privința lui Marcelo. Fundașul brazilian, care deține și cetățenie spaniolă, fusese selectat ca membru supleant în cadrul alegerilor electorale pentru Comunitatea Madrid, programate astăzi, 4 mai. Asta n-ar fi reprezentat o problemă dacă meciul cu Chelsea, din semifinalele Champions League, nu era programat chiar a doua zi, pe 5 mai (ora 22:00).
În cele din urmă, Marcelo n-a fost nevoit să rămână la Madrid și a fost inclus în lotul Realului pentru partida decisivă de pe Stamford Bridge. Între timp, în presa spaniolă s-a aflat și cine a fost "salvatoarea" fundașului brazilian.

Marcelo va merge la meciul Chelsea - Real Madrid! Fundașul brazilian, "salvat" de o doamnă în vârstă

Liga Campionilor UEFA
Liverpool şi Real Madrid au jucat 3 finale de Cupa/Liga Campionilor,acum sunt faţă în faţă în optimi
07/11/2022 LA 11:35
Potrivit jurnaliștilor La Sexta, citați de Eurosport UK, ar fi vorba despre o doamnă în vârstă, care s-a oferit să-i ia locul lui Marcelo la alegerile electorale, pentru ca internaționalul sud-american să nu rateze meciul din Champions League.
Marcelo a părăsit stația de votare în jurul orei 08:30, în această dimineață, și a prins zborul pe ruta Madrid - Londra, la ora 10:30.
Ulterior, Real Madrid a anunțat lotul pentru meciul cu Chelsea, iar Marcelo se află printre cei 23 de jucători selectați de Zidane. Fundașul brazilian a început ca titular partida tur, de la Madrid, scor 1-1, și ar putea fi inclus din nou în primul "11", pe Stamford Bridge.
Ferland Mendy abia a revenit după o accidentare și nu se știe 100% dacă va putea fi aruncat în luptă încă din primul minut.
Meciul dintre Chelsea și Real Madrid, programat mâine seară (ora 22:00), va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, record istoric în UCL, umbrit de ratarea incredibilă a locului 1 în grupă
03/11/2022 LA 07:13
Liga Campionilor UEFA
Antrenorului lui PSG nu i-a venit să creadă că a pierdut locul 1 în grupă: "E irațional ce trăim"
03/11/2022 LA 06:21