Transferat în vară pentru 120 de milioane de euro de la Atletico Madrid, Griezmann nu a reușit să impresioneze cu adevărat până acum. El a marcat 4 goluri în 10 partide de La Liga și 0 în cele 4 partide din UEFA Champions League.
La partida cu Slavia Praga din etapa a 4-a a grupelor, scor 0-0, Griezmann a avut o evoluție palidă. La cea mai mare ocazie din prima repriză, bara lui Leo Messi, Griezmann se afla într-o poziție excelentă și avea oportunitatea să deschidă scorul. N-a primit mingea de la argentinian, Messi alegând varianta mai complicată.

Statistică îngrijorătoare

Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 35 MINUTE
Iar spaniolii dezvăluie o statistică care îngrijorătoare atât pentru Ernesto Valverde, cât și pentru fanii Barcelonei. Deși Griezmann a ratat doar 50 de minute în cele 4 partide de până acum iar Messi 55 de minute, cei doi au schimbat doar 18 pase între ei în aceste partide! Un număr extrem de mic în condițiile în care cei doi sunt colegi în atacul Barcei.
Messi se înțelege mult mai bine cu Luis Suarez și Ousmane Dembele. Cu uruguayanul a schimbat 32 de pase deși au jucat doar 3 partide împreună. Cu Dembele a schimbat tot 18 pase, însă în doar 120 de minute. Și Griezmann a schimbat tot 18 pase cu Dembele în același interval de timp.
Liga Campionilor UEFA
"Dezastrul economic o amenință pe Barcelona la Munchen". Meci de totul sau nimic pentru catalani
IERI LA 15:53
Liga
Simeone, susținut de conducerea lui Atletico după un start ratat de sezon
IERI LA 11:40