Sebastian Colțescu s-a aflat în mijlocul unui scandal uriaș în această lună. În timpul meciului PSG - Istanbul Bașakșehir, din grupele UEFA Champions League, arbitrul român l-a indicat pe Pierre Webo, secundul turcilor, drept "ăla negru" atunci când centralul Ovidiu Hațegan a întrebat pe cine trebuie să avertizeze.
Webo a răbufnit la adresa lui Colțescu și l-a acuzat de rasism, iar lumea s-a împărțit în două tabere: una care îl învinuiește și alta care îl apără pe arbitrul român.

Marius Avram a vorbit despre scandalul de la Paris, în care Colțescu a fost acuzat de rasism

Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
Din a doua tabără face parte și Marius Avram, care s-a retras recent din arbitraj, după o carieră de 14 ani.
"Să trăiești în incertitudinea deciziei pe care o va lua UEFA, să te numească toți rasist... mă pun în locul lui și mă gândesc că nu e ușor. Poate pierde foarte mult atât pe plan intern, cât și extern. Chiar dacă nu mai e pe lista FIFA, putea oficia ca al 4-lea oficial orice meci arbitrat de Ovidiu Hațegan.
E o exprimare neinspirată, nu aș merge departe să spun că a fost agresiv. A fost o discuție internă, o adresare către Ovidiu să identifice un jucător. I-am spus că sunt alături de el, că empatizez într-un fel prin ceea ce trece.
Vorbim în română noi, nu e necesar să vorbim în engleză. Nu există termeni dați de UEFA care să fie folosiți. Prin faptul că s-au retras echipele de pe teren și meciul a fost amânat, asta a dus la explozia mediatică. Plus că suntem într-o perioadă extrem de sensibilă", a spus Marius Avram, pentru Digisport.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26