După finala disputată anul trecut cu Liverpool în UEFA Champions League, Pochettino a revenit la echipă mai degrabă cu o grimasă decât un zâmbet pe față, iar anumite surse susțin pentru Sportsmail că argentinianul a devenit foarte distant în sesiunile de pregătire, el fiind gata oricând să părăsească echipa din nordul Angliei.

Mauricio Pochettino, greu de demis de șefii lui Tottenham

Pochettino are o relație bună cu majoritatea jucătorilor lui, dar mai multe surse indică faptul că tehnicianul argentinian nu-și mai dă interesul la echipă așa cum obișnuia să o facă în trecut, mai ales în sezonul precedent. Pochettino ar urmări unele sesiuni de pregătire chiar de la distanță, fiind vizibil dezinteresat de evoluția antrenamentelor.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Antrenorul în vârstă de 47 de ani al lui Spurs pare totuși în afara oricărui pericol de demitere, asta în ciuda evoluțiilor slabe din startul acestui sezon. Tottenham nu-și permite în acest moment să scape” de Pochettino, asta pentru că valoarea clauzei de reziliere se ridică la 32 de milioane de lire sterline. Această prevedere a contractului pare să fie cheia de siguranță pentru Pochettino de a-și păstra poziția la club chiar dacă evoluțiile nu sunt cele așteptate de conducători și fani.
Mauricio Pochettino pare să se fi întors după finala din sezonul trecut hotărât să facă anumite schimbări, iar acele modificări s-au simțit in atitudinea lui față de anumiți jucători. Potrivit surselor furnizate de Sportsmail, Vertonghen, Eriksen și Dele Alli au primit motive serioase de dezamăgire după discuțiile purtate cu antrenorul argentinian.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15