PSG a făcut un meci foarte bun contra lui Real Madrid, în prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Cu Mbappe în zi de grație, parizienii s-au impus cu 1-0, golul fiind marcat de atacantul francez la una dintre ultimele faze ale meciului.
PSG a dominat jocul de la un capăt la altul și numai intervențiile lui Courtois au făcut ca francezii să nu deschidă mai repede scorul, belgianul apărând inclusiv un penalty executat de Lionel Messi. În general, toți elevii lui Pochettino au făcut un meci bun, dar Mbappe și Verratti s-au remarcat în mod deosebit, aceștia primind și cele mai mari note din partea cotidianului L'Equipe (8).
Citește și:
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24

Neymar, impresionat de evoluția lui Verratti contra lui Real Madrid

Prestația mijlocașului italian a fost remarcată și de Neymar, care a fost și el pe teren în ultima parte a meciului de pe Parc de Princes. Brazilianul a vorbit la superlativ despre Verratti, pe care îl plasează în topul celor mai buni mijlocași alături de care a evoluat vreodată, la același nivel cu Xavi sau Iniesta.
"Știam că este un jucător grozav, dar nu mi-am dat seama că poate fi atât de spectaculos. Este un geniu, unul dintre cei mai buni mijlocași cu care am jucat vredodată, alături de Xavi și Iniesta", a spus Neymar, citat de Mundo Deportivo.
În meciul cu Real Madrid, Verratti a fost pe tot terenul. Italianul a avut o acuratețe a paselor de 92% (92 de pase reușite din 102) și a reușit 9 recuperări. Conform statisticilor, Verratti a avut 132 de atingeri, ceea ce înseamnă că de cele mai multe ori a jucat din prima, crescând astfel rapiditatea jocului echipei sale.
În urma rezultatului din meciul tur și mai ales a jocului prestat, PSG este mare favorită la calificarea în sferturile Champions League. Totuși, diferența este de numai un gol, iar Realul este capabilă să răstoarne situația, mai ales că regulal golurilor marcate în deplasare nu mai este valabilă din acest sezon.
Ligue 1
PSG, gata să renunțe la Neymar! Parizienii au stabilit suma pentru care ar accepta să-l cedeze
27/04/2022 LA 14:37
Ligue 1
Mbappe, sfătuit cu privire la viitorul său! "Aici poate ajunge cel mai bun și poate câștiga UCL"
19/04/2022 LA 07:39