Barcelona a atacat încă din primul minut în returul cu PSG, din optimile Champions League, în speranța unei noi "remontade" miraculoase. Messi&Co aveau o misiune extrem de dificilă pe Parc des Princes: să înscrie 4 goluri și să primească maxim 1, pentru a se califica direct sau a trimite meciul în prelungiri.
Catalanii au forțat deschiderea scorului, însă Keylor Navas a reușit unul dintre meciurile carierei. Portarul lui PSG și-a salvat echipa în nenumărate rânduri, cu intervenții spectaculoase.

Mbappe a scris istorie în UEFA Champions League, la meciul PSG - Barcelona 1-1

Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46
În ciuda atacurilor Barcelonei, tot PSG a fost cea care a deblocat tabela la Paris. Icardi a fost faultat în careu de Lenglet, iar arbitrul Anthony Taylor a arătat punctul cu var. Kylian Mbappe a transformat lovitura de la 11 metri cu un șut puternic, aproape de vinclu.
Grație golului de pe Parc des Princes, Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care marchează 25 de goluri.
Navas n-a mai putut să intervină la "torpila" expediată de Messi în minutul 37, din afara careului. Starul argentinian a trimis cu stângul imparabil, în vinclu.
Messi putea să facă 2-1 exact înainte de pauză, din penaty, dar Navas a reușit un plonjon salvator. Portarul din Costa Rica a tăiat din elanul catalanilor, care n-au mai fost la fel de periculoși pe faza ofensivă în repriza secundă. Trupa lui Ronald Koeman a mai avut un singur șut pe spațiul porții după pauză, iar aventura catalanilor din Champions League s-a încheiat în optimi, lucru care nu s-a mai întâmplat din sezonul 2004/2005.

Mbappe s-a dus la Pedri ca să facă schimb de tricouri, la finalul meciului PSG - Barcelona 1-1

Pedri (18 ani) a fost unul dintre mai activi jucători ai Barcelonei. Mijlocașul spaniol a intrat în multe combinații pe faza de construcție, fiind o amenințare constantă pentru defensiva lui PSG.
La finalul meciului, Pedri a avut parte de o surpriză. Mbappe, vedeta lui PSG și omul considerat de mulți "viitorul Balon de Aur", a venit la el ca să facă schimb de tricouri. Puștiul Barcelonei a fost complet luat prin surprindere și a avut nevoie de câteva secunde pentru a-i îndeplini dorința lui Mbappe.
Pedri avea deja geaca pe el și se pregătea să meargă la vestiare, când campionul mondial din 2018 și-a făcut apariția în fața lui.
Momentul superb a fost surprins de camerele TV și s-a viralizat extrem de repede în mediul online:
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58