Liga Campionilor a pornit la drum în noua ediție cu două dispute de colecție. Sevilla - Manchester City s-a încheiat 0-4, în timp ce PSG a trecut de Juventus, scor 2-1.
Ambele confruntări i-au avut protagoniști pe fotbaliștii care vor lupta pentru Balonul de Aur în viitorul deceniu, Erling Haaland și Kylian Mbappe. Ambii au reușit câte o dublă și au cifre incredibile în actuala stagiune: 9 goluri pentru francez - în 6 partide, respectiv 12 reușite pentru norvegian, în 8 confruntări.
În analiza meciurilor de aseară din UCL, Thierry Henry a fost rugat să analizeze această mare rivalitate care se configurează în fotbalul mondial și să își spună părerea despre fotbalistul mai bun, dintre cei doi golgheteri "pur-sânge".
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
IERI LA 15:52
"Îl prefer pe Mbappe. Kylian poate crea și poate înscrie. Haaland nu ajută la construcție, el e doar un finalizator. Mbappe poate juca pe stânga, pe dreapta sau în centru, în timp ce Erling poate evolua doar ca "9". E adevărat, o face excepțional, dacă City l-ar fi avut anul trecut sunt convins că ar fi câștigat Champions League. Poate marca în orice meci 1-2 goluri foarte ușor, dar eu îl prefer pe Mbappe, dacă ar fi să aleg", a spus Henry, la microfonul CBS.

Haaland va doborî recordul lui Salah, în Premier League

Prezent și el în studiou, Owen Hargreaves, fostul mare mijlocaș de la Bayern, United sau City, s-a declarat încântat de Haaland, care e o adevărată mașinărie de goluri.
Recordul lui Salah, care a maracat 32 de goluri în sezonul 2017-2018 de Premier League, va fi doborât de norvegian, e convins fostul mijlocaș, ajuns la 41 de ani.
"Cred că Haaland va ajunge la 45 de goluri în acest sezon. Vorbesc de toate competițiile, dar cred că sunt șanse mari să doboare recordul de goluri într-o stagiune, în Premier League", a spus Hargreaves, completat de alți doi foști mari fotbaliști, Rio Ferdinand și Joleon Lescott. Ambii au opiniat că norvegianul va trece de bariera celor 40 de goluri în actualul sezon, dacă nu se va accidenta.
Pentru Manchester City urmează un duel extrem de important în Premier League, sâmbătă (ora 19:30), contra unei contracandidate la titlu, Tottenham. Formația lui Conte e și ea neînvinsă în actualul sezon, având o linie de clasament similară cu a "cetățenilor": 4 victorii și două egaluri.
Ligue 1
PSG își face planul pentru perioada de mercato din iarnă. Starul dorit de Galtier la Paris
IERI LA 15:01
Ligue 1
După Neymar, și Paredes îl trimite în corzi pe Mbappe: "Nu pot vorbi de cei cu care nu am relații"
IERI LA 09:28