Echipele englezești se confruntă cu mari restricții de călătorie în majoritatea țărilor europene, din cauza noii tulpine a coronavirusului, care s-a răspândit în Regat.
Acest lucru poate fi însă un mare avantaj, deoarece formațiile britanice care urmează să joace în deplasare în fazele eliminatorii a cupelor europene nu au dreptul să intre în anumite țări, iar partidele sunt reprogramate în locații neutre, deci adversarele englezilor nu vor mai beneficia de avantajul terenului propriu.

Atletico Madrid-Chelsea s-ar putea juca la București

Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
ACUM 14 ORE
Conform cotidianului spaniol As, Arena Națională din București ar putea găzdui partida dintre Atletico Madrid și Chelsea, din turul optimilor de finală din Champions League.
Meciul este programat pe 23 februarie și sunt șanse mici ca meciul să poată fi orgazizat la Madrid. Momentan, zborurile din Anglia spre Spania sunt interzise de guvernul de la Madrid, iar situația s-ar putea prelungi până dincolo de data la care Atletico-Chelsea trebuie să se dispute.
În aceste condiții, oficialii madrilenilor sunt obligați să anunțe până cel târziu luni la UEFA o locație de rezervă pentru eventualitatea în care londonezilor le va fi interzisă intrarea în Spania la data respectivă.
Potrivit cotidianului spaniol As, Bucureștiul are șanse mari să fie ales de echipa lui Simeone ca oraș gazdă pentru întâlnirea cu Chelsea. "Saltelarii" au amintiri extrem de plăcute de pe Arena Națională, ei câștigând în 2012 finala Europa League pe acest stadion (3-0 cu Athletic Bilbao).
O altă variantă luată în considerare de iberici este orașul Tallin. Și capitala Estoniei naște amintiri plăcute pentru Atletico, care s-a impus acolo în Supercupa Europei din 2018, în fața marii rivale Real Madrid.
https://i.eurosport.com/2021/02/06/2986520.jpg

RB Leipzig-Liverpool se va juca la Budapesta

Atletico Madrid-Chelsea nu ar fi primul meci din optimile Champions League care se dispută pe un stadio neutru. Turul confruntării dintre RB Leipzig și Liverpool va avea loc la Budapesta, pe stadionul Ferencs Puskas, arenă pe care s-a disputat în toamna anului trecut și Supercupa Europei dintre Bayern Munchen și Sevilla.
După ce a fost clar că partida nu se va putea disputa în Germania din cauza restricțiilor impuse de guvernul de la Berlin, oficialii celor de la Leipzig au căutat soluții și în cele din urmă s-a ajuns la varianta capitalei Ungariei.
Mâine era ultima zi în care Leipzig putea să anunțe la UEFA locul de disputare a partidei cu Liverpool, în caz contract germanii riscând să piardă cu 3-0 la masa verde. Moscova, Londra sau chiar Liverpool au fost celelalte locații luate în calcul pentru disputarea acestui meci, dar până la urmă s-a ajuns la varianta Budapesta.
Premier League
Înlocuirea lui Tuchel cu Graham Potter, o decizie pripită? "O să coste Chelsea o clasare în Top 4!"
ACUM 19 ORE
Premier League
"Cine e?" Fotbalistul ajuns la Chelsea a fost curtat de Tottenham, dar nu auzise de Spurs
IERI LA 13:19