Se întâmpla pe Camp Nou, într-un meci cu Panathinaikos, câștigat categoric de formația catalană cu 5-0. În primul "11" al Barcei și-a făcut apariția și un puști de 18 ani, aflat de un an la prima echipă, pe nume Leo Messi.
Idolul actual de pe Camp Nou a spart "gheața" în Champions League în acea seară de toamnă târzie, în minutul 34. Cu numărul 30 pe tricou, puștiul argentinian a început o acțiune pe cont propriu de la mijlocul terenului.
Messi a driblat un adversar, a sprintat printre alți 3, apoi a încercat să-i paseze lui Eto'o. Mingea a fost interceptată de adversari, însă Messi nu a renunțat. A pus presiune în careul lui Panathinaikos și a câștigat din nou posesia.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 15 ORE
Fundașii grecilor s-au încurcat și i-au oferit tânărului jucător șansa să înscrie. Iar Messi a profitat din plin, cu o "scăriță" superbă peste portar.

Messi, 117 goluri și 4 trofee în UEFA Champions League

Acela a fost începutul unei povești fantastice pe care Messi a scris-o în UEFA Champions League. De-a lungul timpului, starul argentinian a marcat 117 goluri în 144 de meciuri în prestigioasa competiție. Messi a cucerit de 4 ori trofeul Champions League în 2006, 2009, 2011 și 2015.
Messi se pregătește acum pentru următorul său meci din Champions League. Barcelona va primi miercuri (ora 22:00) vizita lui Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu.
După 2 runde, catalanii se află pe primul loc în grupă, cu 6 puncte. Juventus se află pe 2 (3p), în timp ce Dinamo Kiev și Ferencvaros completează grupa, cu câte un punct.
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 19 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46