Articol scris de Andrei Nicolae
Argentinianul a câștigat trofeul de patru ori, de fiecare dată în tricoul fostei sale echipe, Barcelona. Ultimul triumf al lui Messi în cea mai importantă competiție intercluburi a venit în 2015, când catalanii s-au impus cu 3-1 în fața lui Juventus. Câștigătorul Balonului de Aur a analizat situația echipelor din Champions League și a vorbit despre favoritele la câștigarea trofeului:
"Cele mai bune echipe sunt acolo și devine din ce în ce mai complicat. În prezent, Liverpool se descurcă foarte bine, este din nou acea Liverpool care a câștigat Champions League. Apoi mai sunt City, Bayern, Real Madrid și Atletico. Sunt multe echipe care se pot lupta pentru acest Champions League, care este unul dintre cele mai echilibrate și competitive din ultimii ani, deoarece sunt multe echipe care pot câștiga.", a spus Messi, citat de Mirror.co.uk.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
IERI LA 07:23
Citește și:

Messi, încă un an fără Champions League

Micul magician a prezentat cinci echipe, dintre care patru și-au asigurat deja locul în sferturile de finală ale competiției, City, Bayern, Liverpool și Real Madrid. Atletico Madrid se luptă pentru un bilet către faza următoare în această seară, în duelul cu Manchester United, după un egal pe Wanda Metropolitano.
Messi a vorbit și despre situația echipei sale în interviul acordat spaniolilor:"Toată lumea spune că suntem favoriți și nu neg că suntem una dintre candidate cu numele, dar încă avem nevoie de lucruri pentru a fi o echipă puternică. Trebuie să încheiem consolidarea noastră ca echipă și avem avantajul unor jucători buni pentru a atinge acest obiectiv.", spunea Messi înainte de eliminarea din competiție.
PSG a fost cel mai aproape de câștigarea trofeului în 2020, când a ajuns în ultimul act. Echipa antrenată atunci de Thomas Tuchel nu a reușit să o învingă pe Bayern Munchen, care s-a impus grație golului marcat de Kinglsey Coman.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31