Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, din nou adversarul lui Guardiola! Argentinianul, coșmar pentru echipele din Premier League

Nicu Savin

Publicat 26/08/2021 la 21:43 GMT+3

Messi se va duela din nou cu fostul său antrenor de la Barcelona, Pep Guardiola. PSG și Manchester City au nimerit în aceeași grupă în noul sezon din Champions League, astfel că starul argentinian și managerul iberic se vor întâlni din nou din postura de adversari.

Pep Guardiola und Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi și Pep Guardiola au scris împreună istorie la Barcelona, dar după ce antrenorul iberic a plecat de pe Camp Nou cei doi s-au întâlnit în câteva rânduri în calitate de adversari.
Pe când o antrena pe Bayerm Guardiola a simțit pe propria piele ce înseamnă să îl ai adversar pe Messi, jucător la al cărui progres a contribuit esențial. Argentinianul reușea un meci mare în semifinalele Champions League, înscriind de 2 ori în 3 minute în victoria cu 3-0 a catalanilor, care îi ducea practic cu un picior în finală.
Nici după ce a semnat cu Manchester City, Guardiola nu a scăpat de Messi. În chiar primul său sezon pe Etihad, antrenorul iberic s-a întâlnit din nou cu Messi în calitate de arversar. Barcelona a câștigat cu 4-0 pe Camp Nou în faza grupelor din Champions League, iar Messi a reușit un hattrick.

Messi, statistică impresionantă contra echipelor din Premier League

În această toamnă, Messi și Guardiola vor fi din nou adversari. Sorții au decis ca PSG și Manchester City să facă parte din aceeași grupă în Champions League, alături de RB Leipzig și Club Brugges. Cele două partide se anunță extem de tari, mai ales că francezii sunt dornici de revanșă după ce au fost eliminați de campioana Angliei în semifinalele ediției precedente.
Grupele UCL 2021/2022
După transferul lui Messi pe Parc de Princes, "cetățenii" au de ce să se teamă. Argentinianul are o statistică impresionantă în partidele jucate cu echipele din Premier League. Victima preferată a lui Messi este Arsenal, echipă împotriva căreia a marcat de 9 ori, 4 dintre reușite venind în același meci.
Contra lui Manchester City, Messi a marcat de 6 ori. Manchester United (4), Chelsea (3), Liverpool (2) și Tottenham (2) nu au scăpat nici ele de eficiența argentinianului atunci când au dat piept cu Barcelona.
Așadar, Manchester City va avea o misiune extrem de dificilă în faza grupelor din Champions League, mai ales că Messi are lângă el o super echipă, PSG fiind printre marile favorite la cucerirea trofeului.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo