PSG, finalista ediţiei 2019/2020, urma să joace cu Manchester United conform primei trageri la sorţi a meciurilor din optimile Ligii Campionilor, dar o eroare tehnică a determinat o a doua extragere în care sorţii le-au hărăzit-o parizienilor pe Real Madrid ca adversară. Prima manşă a duelului cu Real va avea loc pe 15 februarie la Paris.
"Pentru PSG obiectivul este să câştige Liga Campionilor, aceasta este scopul tuturor. Echipa a fost foarte aproape înainte. Este o competiţie esenţială pentru toate echipele. Vom încerca s-o câştigăm", a declarat Messi, câştigătorul Balonului de Aur în acest an, la evenimentul Dubai Expo2020.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 6 ORE
LEWANDOWSKI A EGALAT UN RECORD ISTORIC, ÎN PARTIDA DE ASEARĂ, CU STUTTGART

Messi a vorbit din nou despre perioada de adaptare de la PSG

Messi, 34 ani, a părăsit Barcelona şi a semnat în vară pentru Paris Saint-Germain. Dacă în Ligue 1, argentinianul a marcat un singur gol în zece meciuri disputate, în Liga Campionilor a reuşit cinci goluri în cinci meciuri.
"A fost o schimbare foarte mare după atâta timp petrecut în acelaşi loc, aşa că nu a fost uşor. Dar cu toţii ne descurcăm bine în acest oraş spectaculos şi la una dintre cele mai bune echipe din lume", a adăugat Messi.
Argentinianul a marcat la Barcelona 26 de goluri contra lui Real Madrid, în cele 45 meciuri disputate în toate competiţiile, dintre care două în Liga Campionilor.
Sursa:
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM 11 ORE
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22