După 46 de meciuri la rând în care au marcat pe teren propriu, elevii lui Valverde nu au găsit drumul spre plasa porții echipei lui Nicolae Stanciu. Remiza albă vine într-o perioadă extrem de nefastă pentru catalani, care în weekend pierduseră cu 3-1 pe terenul lui Levante.
Messi&Co au fost atât de supărați pentru egalul contra Slaviei, încât au mers direct la vestiare, odată cu fluierul final. Spre dezamăgirea jucătorilor cehilor, care sperau să facă schimburi de tricouri sau măcar să fie felicitați de adversari pentru dăruirea de care au dat dovadă.
"Messi și ceilalți au plecat pur și simplu de pe teren, nici nu au dat mâna cu noi. E supărător că s-a întâmplat așa, așteptam cu nerăbdare să evoluăm în Liga Campionilor cu astfel de jucători mari. Cu toții eram nerăbdători să facem schimb de tricouri la final, dar ei s-au comportat așa. Păcat!", a declarat după meci Ondrej Kolar.
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM O ORĂ
Slavia Praga are o comportare meritorie în "grupa morții" din Champions League. Cehii au scos un egal în meciul de debut, pe Giuseppe Meazza, contra lui Inter, într-o partidă în care doar ghinionul a făcut să nu câștige. Apoi, runda trecută, Ter Stegen a făcut o partidă mare, grație portarului german Barcelona plecând victorioasă, 2-1, de la Praga. Cu două puncte după 4 runde, Slavia pare să se lupte cu Inter pentru locul 3, care duce în primăvara Europa League.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 8 ORE
Liga
Koeman, foarte greu de dat afară de la Barcelona! Olandezul va încasa o sumă imensă dacă va fi demis
ACUM 15 ORE