Dinamo Kiev se pregătește pentru duelurile de foc împotriva lui Juventus și Barcelona, în noul sezon european. Primul test pentru Dinamo Kiev are loc în această seară, contra campioanei Italiei (ora 19:55), livetext pe Eurosport.ro. Cristiano Ronaldo a fost depistat cu COVID-19 și nu va evolua în meciul de la Kiev.
"Il Luce" nu va scăpa însă de acțiunile starului portughez la retur. Dinamo Kiev va da piept și cu Barcelona lui Messi, jucătorul care deține cele mai multe Baloane de Aur.
Misiunea lui Lucescu se anunță aproape imposibilă în contextul calificării din grupa din care mai face parte și Ferencvaros, campioana Ungariei.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49

Mircea Lucescu, despre diferența dintre Cristiano Ronaldo și Messi

Înaintea partidei cu Juventus, Mircea Lucescu a fost întrebat despre diferența dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, care au câștigat împreună 11 Baloane de Aur și sunt considerați cei mai buni jucători din lume, la ora actuală.
Jurnaliștii AS au fost impresionați de răspunsul tehnicianului român. Spaniolii au descris răspunsul lui "Il Luce" drept unul care are rolul "să condimenteze meniul UEFA Champions League" din acest sezon.
"I-am întâlnit de multe ori (n.r. - pe Ronaldo și Messi), dar jucătorii mei nu. Vor face cunoștință cu ei în curând. Trebuie să le explic ce fel de fotbaliști sunt. Messi este un jucător excepțional în spații înguste, care știe cum să accelereze. Are încredere de sine, dribling și multe alte calități.
Ronaldo este un fotbalist diferit. Are nevoie de mai mult spațiu ca să înscrie goluri. În același timp, are nevoie de sprijinul coechipierilor. În schimb, Messi poate face lucrurile de unul singur. Ronaldo profită de spațiul creat de colegii săi, intră în ultimii 20 de metri ai terenului și înscrie. Asta este singura diferență dintre ei. Amândoi sunt jucători foarte puternici.", a explicat Mircea Lucescu, citat de cotidianul AS.
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp consideră că Real Madrid merită să fie în finala UCL! Germanul, săgeți către UEFA
06/05/2022 LA 16:17