Dinamo Kiev a fost lovită puternic de coronavirus, iar printre cei infectați se numără și cei doi portari cu experiență, Denys Boyko (32 de ani) și Heorhiy Bushchan (26 de ani), potrivit presei din Ucraina.
În meciul de campionat disputat astăzi, și câștigat cu 2-1 împotriva lui Dnipro, Mircea Lucescu l-a folosit pe Ruslan Neshcheret, un goalkeeper de numai 18 ani. Iar ca rezervă, tehnicianul român l-a avut la dispoziție pe Valentyn Morgun, în vârstă de 19 ani.
"Il Luce" speră să primească o veste bună la testul COVID pe care cei doi portari experimentați îl vor efectua înaintea partidei cu Barcelona. În cel mai rău scenariu, în care cei doi nu vor primi rezultat negativ, Mircea Lucescu va trebui să-l folosească pe tânărul Neshcheret în partida de pe Camp Nou, în fața unei echipe conduse de fenomenalul Lionel Messi.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Problemele de la Dinamo Kiev au ajuns în presa spaniolă, înaintea meciului cu Barcelona din Champions League

Problemele din lotul lui Dinamo Kiev au ajuns și la urechile jurnaliștilor spanioli. Sport.es, celebra publicație catalană, a anunțat că "există posibiltatea ca Neshcheret să debuteze în Champions League, în cazul în care cei doi portari cu experiență ai ucrainenilor vor ieși din nou pozitivi la testul PCR de săptămâna viitoare".
Dinamo Kiev se va deplasa miercuri pe Camp Nou, pentru unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani. După 2 etape, Dinamo Kiev se află pe locul 3 în grupa G din UEFA Champions League, cu un singur punct acumulat.
Barca este lider, cu 6 puncte, fiind urmată de Juventus, cu 3 puncte. Ferencvaros este codașa grupei, tot cu un 1 punct amulat, la fel ca trupa lui Mircea Lucescu.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26