Atacantul născut în Camerun este deja cunoscut în presa internațională, după ce sezonul trecut a reușit să înscrie 50 de goluri în 28 de apariții pentru Borussia U17. Youssoufa a ajuns la echipa U19 în această vară și a marcat șase goluri la debut. După opt etape din campionatul de tineret al Germaniei, neamțul are 15 goluri.

Moukoko poate debuta la prima echipă în 2021

Atacantul născut în 2004 va putea să joace pentru echipa mare a Borussiei Dortmund din sezonul 2021/2022. Abia atunci va împlini 17 ani, vârsta minimă care îi permite să joace în prima ligă a Germaniei.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702212.jpg
Youssoufa a intrat deja în atenția lui Joachim Low, selecționerul Germaniei:
Am vorbit cu Michael Skibbe (n.r. atrenorul Borussiei Dortmund U19) despre Youssoufa. Toată lumea din cadrul clubului știe că jucătorul trebuie lăsat în pace, să se dezvolte normal și în liniște!
Deși Moukoko a deschis scorul după opt minute în deplasarea de la Milano, Inter a avut parte de o revenire formidabilă și a câștigat cu 4-1. Nici echipa mare a Borussiei Dortmund n-a făcut un meci foarte bun în deplasarea de pe Giuesppe Meaza. Formația antrenată de Lucien Favre a pierdut cu 2-0 și a coborât pe locul al treilea în grupa F.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 9 ORE
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM O ZI