Instalat în urmă cu o săptămână pe banca lui Tottenham, managerul portughez a recunoscut care este cel mai mare vis al său din cariera de antrenor. De două ori câștigător al cele mai râvnite competiții din Europa, "The Special One" își dorește un nou trofeu UEFA Champions League, după cele reușite pe banca lui Inter și Porto.
Iubesc această competiție la fel ca orice om pasionat de fotbal. Să câștigi trofeul UEFA Champions League este visul suprem, este ceva la care toți antrenorii aspiră. Sunt bucuros că eu am reușit această performanță de două ori. Cu siguranță, îmi doresc enorm să îmi trec în palmares și al treilea trofeu. Va fi foarte dificil, dar alături de acești jucători nu îmi e frică de niciun meci, indiferent de numele adversarului.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/26/2724576.jpg
Mourinho spune că în prezent, toată lumea din jurul clubului se concentrează pe calificarea în "optimi":
Momentan, trebuie să ne calificăm și ne concentrăm doar pe acest lucru. Am nevoie de timp să-mi pun ideile în practică și să creez o relație cu jucătorii. Apoi, vom putea merge pe orice stadion din Europa fără vreo emoție.

Kane: "Champions League și Cupa Angliei sunt obiectivele noastre"

Harry Kane, golgheterul lui Spurs, a vorbit cu încredere despre Jose Mourinho, dar recunoaște că se simțea foarte bine și alături de Pochettino, pe care l-a vizitat recent după ce a fost dat afară de la formația londoneză:
Mă aflu într-o perioadă din carieră în care vreau să câștig trofee. Îmi doresc să le câștig aici, la Tottenham. Este un an mare pentru noi. În acest sezon, ne concentrăm pe UEFA Champions League și Cupa Angliei. Eu voi continua să lupt în continuare pentru echipă, la fel cum am făcut-o întotdeauna. Ne-am dorit să câștigăm trofee și când era Mauricio aici, iar asta nu s-a schimbat acum, cu Jose pe bancă. Când un antrenor de nivelul lui vine pe banca tehnică, automat prinzi mai mult curaj. Mourinho a avut performanțe la toate echipele pe care le-a antrenat și acest lucru n-are cum să nu-mi dea încredere. În acest moment, toți jucătorii trag din greu la antrenamente și își doresc să-l impresioneze, iar acest lucru cu siguranță îl bucură.
Mourinho a debutat cu succes pe banca lui Tottenham. Finalistă în sezonul anterior de UEFA Champions League, formația londoneză a câștigat cu 3-2 pe terenul lui West Ham și se află pe locul 10 în Premier League. Diseară, jucătorii lui Mourinho au nevoie de cele trei puncte ca să fie siguri de primăvara europeană. Bayern este deja calificată, cu maximum de puncte după patru etape.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32