După mai multe sezoane în care a avut ghinion la tragerea la sorți, formația lui Carlo Ancelotti pare să aibă în sfârșit parte de o grupă ușoară, care să îi permită accesul în optimile de finală ale celei mai importante competiții inter-cluburi din lume.
Vicecampioana Italiei va juca împotriva "Reginei Europei", Liverpool, dar din urnele trei și patru au venit formații fără pretenții, care în mod normal nu se vor implica în lupta pentru primele două poziții: Genk și Salzburg.
Italienii au vrut să afle mai multe despre campioana Belgiei și au apelat la un specialist, cunoscutul jurnalist Geert Foutre. Acesta a avut cuvinte de laudă despre Ianis Hagi, care poate fi un pericol pentru poarta lui Napoli, chiar dacă adaptarea sa la Genk nu este încă una completă.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
"Atenție la Samatta, un atacant din Tanzania, dar și la Ianis Hagi. Acesta a fost extrem de ofertat în această vară, dar a ales să vină în Belgia pentru că Genk dă mereu șanse fotbaliștilor tineri. Știa că în primul an nu va fi presiune pe el, astfel că poate să evolueze și să crească. În 2-3 sezoane va ajunge la un club mare al Europei", a spus Geert Foutre , jurnalist la Foot Sport și Voetbal Magazine pentru Radio Sportiva.

Ianis Hagi e periculos, dar Sander Berge e vedeta lui Genk

Marea vedetă din lotul lui Genk este Sander Berge, un tânăr de 21 de ani care a impresionat prin calitățile avute.
La 195 centimetri, acesta este imbatabil în jocul aerian, la fazele fixe. Totuși, cel mai bine se descurcă în a distruge atacurile adverse, fiind văzuți de mulți extrem de asemănător cu Matic, jucătorul lui United. Luat cu doar 2 milioane de euro de la Valerenga, în 2017, Berge a avut un progres fantastic.
"Jucătorul de care Napoli trebuie să se teamă cel mai mult este Berge. A avut ofertă de la Fiorentina și din Premier League, dar a preferat să mai rămână un an la Genk pentru a juca în grupele Champions League. Oficialii clubului vor 20 de milioane de euro pe el", a mai spus jurnalistul.
Champions League începe pe 17 septembrie, în prima etapă având loc și derby-ul grupei E, Napoli - Liverpool. Genk, echipa lui Ianis Hagi, va merge în Austria, pentru duelul cu Salzburg.
Serie A
Juventus - Napoli 1-1 | Torinezii pierd teren în lupta pentru un loc de Champions League
06/01/2022 LA 21:51
Premier League
Romelu Lukaku, penalizat de Chelsea cu cea mai mare amendă din istoria clubului
04/01/2022 LA 13:16