Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, atac dur asupra conducerii lui PSG după înfrângerea de la Dortmund: "Nu mi-a plăcut asta"

Sebastian Ujica

Actualizat 19/02/2020 la 09:33 GMT+2

Borussia Dortmund a câștigat cu 2-1 în prima manșă din optimile UEFA Champions League în fața celor de la PSG.

Neymar Junior of Paris Saint Germain walks in the field during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at Signal Iduna Park on February 18, 2020 in Dortmund, Germany.

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland a reușit o nouă partidă de excepție în UEFA Champions League, marcând ambele goluri ale lui Dortmund în victoria cu PSG. Reușita parizienilor a fost opera lui Neymar, cel care a înscris din fața porții după o fază superbă a lui Mbappe.
La final, Neymar a mers la microfonul celor de la RMC și a lansat un atac asupra propriei echipe! Mai exact, brazilianul a fost deranjat de faptul că nu a fost lăsat să joace în ultimele partide ale lui PSG, susținând că era apt de joc deși clubul său a anunțat că e accidentat!
Este foarte dificil să evoluezi după 4 partide în care nu ai jucat însă, din nefericire, nu a fost decizia mea. Decizia a fost în totalitate a clubului și a doctorilor. Ei au luat decizia și mie nu mi-a plăcut acest lucru. Am avut suficiente discuții despre aceste decizii pentru că eu mereu am vrut să joc
Mă simțeam bine însă clubul s-a temut. La final, eu am avut cel mai mult de suferit. Înțeleg parțial problema clubului pentru că în ultimii 2 ani am fost eliminați în optimile Champions League. Respect decizia clubului, dar lucrurile nu mai pot să fie așa pentru că jucătorii sunt cei care suferă. Este dificil să joci 90 de minute fără oprire. Dacă eram într-o formă mai bună, puteam să am o evoluție mai bună
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo