Neymar nu va evolua nici în această partidă, după ce a suferit o accidentare la coapsă în meciul dintre Brazilia și Nigeria, pe 13 octombrie. Atacantul brazilian a lipsit la ultimele patru confruntări ale echipei antrenate de Thomas Tuchel.
Astăzi, Neymar a revenit la antrenamente, dar într-un regim separat de restul echipei. Acesta este așteptat să revină la formația din Paris la meciul cu Lille din campionat, programat pe 22 noiembrie. Brazilianul de 27 de ani nu va putea evolua nici pentru naționala sa în următoarele amicale cu Argentina și Coreea de Sud.
Imagini cu Neymar au fost surprinse astăzi la baza de antrenament a celor de la PSG. Jucătorul cotat la 180 milioane de euro se va afla doar în tribună la meciul contra lui Club Brugge.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 7 ORE
PSG este lider în Ligue 1, cu 27 de puncte adunate în 12 etape. Echipa lui Tuchel are cel mai bun atac din Franța (26 goluri) și un avantaj de șapte puncte față de locul secund, ocupat de Angers. Pentru meciul cu vicecampioana Belgiei, antrenorul neamț nu se va putea baza nici pe Meunier și Kehrer. PSG are victorii pe linie după trei runde jucate în UEFA Champions League.

Situația actuală din grupa A:

  • 1. PSG 9p
  • 2. Real Madrid 4p
  • 3. Club Brugge 2p
  • 4. Galatasaray 1p
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG. E aproape neverosimil cât a câștigat clubul într-o lună
17/09/2021 LA 09:00
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30