Articol scris de Romeo Ene
Paris Saint-Germain a confirmat astăzi că Neymar nu va fi disponibil pentru meciul cu Barcelona. Moise Kean, înlocuitorul brazilianului din tur, nu va juca, de asemenea, deoarece a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Vestea bună pentru parizieni este că Di Maria revine pe teren.
Returul dintre PSG şi Barcelona va avea loc miercuri, 10 martie, după ce în meciul-tur PSG s-a impus pe Camp Nou cu 4-1, iar calificarea pare o formalitate pentru trupa lui Pochettino.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 8 ORE

Neymar, indisponibil de o lună

Neymar Jr. nu se va duela cu foştii săi colegi în acest sezon. Jucătorul brazilian, care a ratat şi meciul-tur dintre cele 2 echipe, nu va fi mâine pe Parc des Princes.
După cum a precizat clubul din capitala Franţei, el este încă afectat de ultima accidentare pe care a avut-o, motiv pentru care s-a antrenat astăzi separat de restul echipei. El va fi testat în următoarele zile pentru a vedea când poate reveni pe teren. Cert este că, potrivit comunicatului de presă oferit de club, el nu va juca împotriva Barcelonei, în ciuda faptului că atât Pochettino, cât şi jucătorul, au fost optimişti săptămâna trecută în legătură cu revenirea lui Neymar pe teren.
Brazilianul a suferit o accidentare la muşchiul adductor la meciul cu Caen, din 10 februarie, iar medicii au spus că acesta va lipsi cel puţin o lună de pe teren.
https://i.eurosport.com/2021/01/28/2980492.jpg

PSG, nevoită să schimbe în atac pentru meciul cu Barcelona

Neymar a transmis un mesaj pe reţelele sale de socializare în care spune că regretă absenţa sa.
Astfel, el îl obligă pe Pochettino să adopte noi soluţii în atacul campioanei Franţei. În afara de pierderea lui Neymar, nici Moise Kean nu va putea evolua, care a făcut un meci foarte bun pe Camp Nou. Acesta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi va trebui să stea în izolare.
Di Maria va reveni pe teren, acesta revenindu-şi după o accidentare. El a intrat în minutul 66 al meciului cu Brest din Cupa Franţei, având deja un ritm de joc. Probabil va evolua în atac alături de Mbappé şi Icardi. Cealaltă opţiune pentru atac este Sarabia, care ar putea evolua alături de Icardi şi Mbappé. Cei 2 din urma par puncte fixe în echipa lui Pochettino.
Pe de altă parte, Sergio Rico nu a participat la antrenamentele premergătoare meciului de miercuri, de la Paris. Clubul precizează faptul că el a obţinut permisiunea de a absenta din motive personale. Juan Bernat este în continuare accidentat.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Ligue 1
PSG, gata să renunțe la Neymar! Parizienii au stabilit suma pentru care ar accepta să-l cedeze
27/04/2022 LA 14:37