Slavia Praga a eliminat campioana României CFR cluj în playoff-ul UEFA Champions League și acum vrea o seară de vis pe Camp Nou în fața lui Messi. Stanciu este românul care este vedetă la Slavia Praga, iar înfrângerea Barcelonei din La Liga, 1-3 cu Levante, este dătătoare de speranțe.
"Cred ca este un moment bun pentru noi pentru ca am castigat in campionat, suntem intr-o forma foarte buna. Suntem extrem de increzatori si suntem siguri ca vom face o partida foarte buna. Am vazut partida lor cu Levante, stim ce trebuie sa facem si speram sa castigam aici", a spus Nicolae Stanciu pentru UEFA.
https://i.eurosport.com/2019/11/02/2708975.jpg
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33

Suarez e accidentat

Luis Suarez s-a accidentat în prima repriză a deciului cu Levante si nu va juca impotriva Slaviei Praga. Stanciu speră ca asta să fie un atu pentru echipa sa.
"Barca este una dintre cele mai bune echipe din lume. Pentru noi este bine ca Suarez va lipsi, dar suntem constienti ca are jucatori buni care il pot inlocui. Acum vor incerca sa castige indiferent cum, iar noi trebuie sa profitam de acest lucru.
Noi abordam partida la fel, indiferent ca jucam cu Inter, Borussia sau Barcelona. Acesta este stilul nostru, suntem o echipa foarte bine pregatita fizic si faptul ca jucam pe Camp Nou nu schimba nimic, vom juca la fel de ofensiv"
Slavia Praga, a ajuns luni la Barcelona. Jurnaliștii de la Marca scriu că cehii au fost intimidați de măsurile de securitate găsite. Delegația campionilor Cehiei este cazată la acelaşi hotel cu Regele Felipe al IV-lea, aflat în vizită în capitala Cataloniei. Antrenorul Jindrich Trpisovsky a glumit la conferința de presă.
"Practic, a trebuit să mă dezbrac complet pe aeroport. Nu am mai văzut în viaţa mea atâtea gărzi de corp. Am glumit spunând că sunt pentru noi"
Ultima înfrângere a Barcelonei pe teren propriu în Champions League a fost acum 6 ani, 0-3 cu Bayern. De atunci, echipa lui Messi a jucat 33 de meciuri: 30 de victorii și 3 egaluri. Barcelona - Slavia Praga începe la 19.55 și va fi în format LIVE TEXT pe www.eurosport.ro.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01