Liverpool cu posesia, Atletico cu victoria. Filozofia lui Simeone a funcționat, iar spaniolii merg pe Anfield peste 20 de zile cu rezultatul pe care și-l doreau.

Saul, omul meciului

La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
IERI LA 16:21
Autorul singurului gol din meciul de pe Wanda, Saul a primit cea mai mare notă, 8,5 din partea ziarului englez Daily Mail. Mijlocaș aflat pe lista de cumpărături a lui Manchester United de mai bine de un an, Saul a făcut un meci foarte bun, cu multe momente în care a trebuit să se apere chiar în propriul careu. Un alt jucător care are o cotație în creștere este fundașul Lodi. Brazilianul de 21 de ani a fost de multe ori rezervă în acest sezon, dar Simeone a știut să-l motiveze pentru duelul cu Liverpool și Lodi a livrat o evoluție bună.
Fanii lui Liverpool au apreciat modul în care a luptat echipa, dar arbitrul polonez Szymon Marciniak a primit nota 3.
Joe Gomez și Andy Robertson au fost cei mai apreciați jucători, la Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50