Liverpool cu posesia, Atletico cu victoria. Filozofia lui Simeone a funcționat, iar spaniolii merg pe Anfield peste 20 de zile cu rezultatul pe care și-l doreau.

Saul, omul meciului

Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
IERI LA 10:04
Autorul singurului gol din meciul de pe Wanda, Saul a primit cea mai mare notă, 8,5 din partea ziarului englez Daily Mail. Mijlocaș aflat pe lista de cumpărături a lui Manchester United de mai bine de un an, Saul a făcut un meci foarte bun, cu multe momente în care a trebuit să se apere chiar în propriul careu. Un alt jucător care are o cotație în creștere este fundașul Lodi. Brazilianul de 21 de ani a fost de multe ori rezervă în acest sezon, dar Simeone a știut să-l motiveze pentru duelul cu Liverpool și Lodi a livrat o evoluție bună.
Fanii lui Liverpool au apreciat modul în care a luptat echipa, dar arbitrul polonez Szymon Marciniak a primit nota 3.
Joe Gomez și Andy Robertson au fost cei mai apreciați jucători, la Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Diego Simeone se inspiră de la Xavi! Ce fotbalist legendar vrea să readucă la Atletico Madrid
19/11/2021 LA 13:54
Premier League
"Credeam că am văzut toate accidentările, dar asta e ciudată rău". Klopp, şocat de ce a păţit Jones
19/11/2021 LA 05:59