În absența lui Falcao, încă accidentat, internaționalul nostru a condus atacul cim-bom contra echipei care a dominat ca nimeni alta istoria recentă a Champions League.
La meciul 100 în Liga Campionilor, Kroos a stabilit scorul final, punctând după o pasă a lui Hazard. Dar soarta partidei putea fi cu totul alta dacă Andone nu rata de două ori, în prima repriză, din situații ideale.

Andone a uitat să "muște"

Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 6 ORE
"A început în forță, punându-l la încercare de două ori pe Courtois. Periculos, dar însă nu a mușcat", notează site-ul Tuttomercatoweb.com. Andone a fost notat cu 6 de sursa citată, italienii apreciind totuși că vârful român s-a zbătut.
În schimb, cei de la whoscored.com, care notează prestațiile raportându-se la o mulțime de parametri, l-au văzut pe Andone cel mai slab de pe teren. El a primit 6.3, doar Luyindama, colegul din defensivă primind o notă atât de mică.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701384.png
Cred că meritam un egal! Sunt mândru de cum am jucat toți. Toți am alergat mult și am dat tot ce am putut. Am încercat să câștigăm, dar, din păcate, nu s-a putut. Ăsta este fotbalul. Așa cum ei au câștigat aici, putem spera și noi că vom câștiga returul de pe Bernabeu. Trebuie să avem o mentalitate pozitivă, de câștigători, și să luptăm până la final | Florin Andone, după meci
După 3 meciuri din Champions League, Galatasaray ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur punct obținut (0-0 la Brugge, în prima etapă).
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
IERI LA 07:49