Naby Keita și Mohamed Salah au marcat într-un interval de doar un minut cu Salzburg iar Liverpool a reușit să obțină calificarea în optimile UEFA Champions League. Liderul din Premier League a avut emoții în primele 55 de minute când Salzburg a fost extrem de periculoasă, însă și Liverpool să marcheze mai devreme, Salah având 4 ocazii mari singurul cu portarul.
Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, l-a lăudat pe Salah după reușita din minutul 58, venită după ce egipteanul a driblat portarul în afara careului și a înscris dintr-un unghi imposibil.
Cum să explic faza? Slavă Domnului nu este nevoie. Cu siguranță aceea a fost cea mai dificilă situație pe care a avut-o. A jucat foarte bine dar nu a reușit să înscrie din anumite situații în care ne așteptăm să înscrie, însă faptul că a continuat și a reușit o execuție decisivă dintr-o poziție atât de dificilă spune mai multe despre el decât toate celelalte goluri pe care le-a reușit
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 13 ORE
A rămas concentrat, a crezut în următorul moment care se va ivi și a fost un gol foarte, foarte bun. O finalizare senzațională

Cuvinte de laudă pentru Salzburg

Campioana Austriei avea nevoie de victorie pentru calificarea în optimile UEFA Champions League și a reușit un meci excelent, Alisson fiind nevoit să intervină în mai multe rânduri decisiv.
Nu pot avea mai mult respect pentru ceea ce reușește Salzburg. Știu cum văd oamenii lucrurile, credeți că să fii cea mai bună din Austria e în regulă dar nu este respectat acest lucru. Ați văzut cât de buni pot fi, cât de buni au fost și în primul meci, cât de buni au fost și cu Napoli.
Am venit aici din postura de câștigători ai UEFA Champions League și iubesc faptul că jucătorii mei au fost atât de inteligenți să asculte și să dea totul. Salzburg a fost incredibil de puternică mai ales în prima repriză, dar la fel am fost și noi și am fost pregătiți de luptă.
Ar fi trebuit să marcăm din prima repriză iar în partea a doua a fost greu să mențină aceeași intensitate. Am reușit golurile și puteam să mai înscriem, însă am un respect uriaș pentru Salzburg
Pentru Liverpool urmează în doar 3 zile un nou meci în Premier League contra celor de la Watford, sâmbătă de la ora 14.30, în direct pe Eurosport.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47
Fotbal
15 ani fără un campion mondial care să câștige Balonul de Aur. Benzema vrea să rupă blestemul!
21/09/2022 LA 07:26