Calificată deja în sferturile UEFA Champions League, Paris Saint-Germain a primit o lovitură grea marți după ce Prim Ministrul Franței a anunțat că nu se va mai juca fotbal în țară până în luna septembrie, punând practic punct sezonului 2019/2020 din Ligue 1.
Pentru PSG și Olympique Lyon, această decizie a creat 2 probleme majore: nu vor putea să dispute pe propriul teren meciurile din UEFA Champions League - Lyon având de jucat returul cu Juventus după ce a câștigat cu 1-0 în manșa tur - iar jucătorii nu vor disputa nicio partidă oficială până la cele din UCL.

PSG vrea să joace în afara Franței

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 7 ORE
Președintele celor de la PSG, Nasser AL-Khelaifi, a emis un comunicat prin care a anunțat intențiile clubului. PSG speră, de asemenea, să fie desemnată campioană în sezonul 2019/2020 din Ligue 1, în condițiile în care avea un avans de 12 puncte în clasament.
Respectăm, desigur, decizia luată de Guvernul din Franța. Plănuim să continuăm în Champions League cu acordul UEFA oricând și oriunde va avea loc. Dacă nu este posibil să jucăm în Franța, vom disputa meciurile noastre în altă țară pentru a avea cele mai bune condiții și măsuri de siguranță pentru staff-ul nostru

Probleme mari pentru Al-Khelaifi

Între timp, situația lui Al-Khelaifi este una dificilă și din alt punct de vedere - președintele lui PSG, pus sub acuzare de autoritățile din Elveția într-un scandal de mită, a aflat marți că procesul va fi demarat în luna septembrie.
Al-Khelaifi este acuzat că a pus la dispoziție o vilă către un oficial UEFA pentru a avea un avantaj în lupta pentru drepturile TV pentru Campionatul Mondial.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29