Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola șochează din nou. "Chiar dacă voi câștiga 3 Champions League la rând voi fi un ratat" Motivul e incredibil

Ion Alexandru

Actualizat 15/03/2023 la 10:41 GMT+2

Pep Guardiola a obținut un succes de poveste și a reușit să califice pe Manchester City în sferturile Champions League după 7-0 cu Leipzig. Chiar și după o victorie atât de amplă, Guardiola insistă că va fi un "ratat" chiar dacă va câștiga Champions League de 3 ori la rând pentru că idolul său...Julia Roberts a ales marea rivală, Manchester United.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola a insistat în mod hilar că perioada sa la Manchester City va fi întotdeauna un eșec, chiar dacă va aduce trei trofee consecutive în Champions League pe Etihad. Motivul? Echipa sa a fost cândva respinsă de idolul său... Julia Roberts.
Managerul catalan a fost în vervă în timpul conferinței de presă de marți, care a avut loc după ce Manchester City a învins RB Leipzig cu 7-0 pentru a ajunge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
Guardiola a dezvăluit că Roberts este unul dintre cei trei idoli ai săi, alături de legenda golfului Tiger Woods și de uriașul Michael Jordan. Guardiola a susținut că orice ar face perioada sa la City va fi întotdeauna un eșec, pentru că starul de la Hollywood a ales să viziteze Old Trafford și nu Etihad atunci când a călătorit în Anglia în 2016.
"Julia Roberts cu ani în urmă a venit la Manchester - nu în anii 90 când Sir Alex (Ferguson) câștiga titluri. Ea a venit în perioada în care eram mai buni decât United, în acești patru-cinci ani, nu? Și a mers să viziteze Man United. Ea nu a venit să ne vadă. De aceea, chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu se va compara cu faptul că Julia Roberts a venit la Manchester și nu a venit să ne vadă. Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu se va compara cu această dezamăgire pe care am avut-o.
Actrița americană a vizitat Old Trafford în noiembrie 2016 pentru a urmări remiza lui Manchester United, 1-1, împotriva lui West Ham. Jose Mourinho a câștigat în acel sezon a câștigat Europa League și Cup Ligii. Julia Roberts a fost la meciul din Premier League cu soțul ei regizorul Daniel Moder și cu cei trei copii ai săi, despre care se crede că sunt fani ai United. Ea a intrat pe teren cu familia ei după meci și a cunoscut legenda lui United Wayne Rooney, soția lui Coleen, dar și pe fostul mijlocaș al United, Michael Carrick.
Citește și:

Pep Guardiola a câștigat Champions League doar cu Barcelona

Pep Guardiola continuă să viseze la câștigarea Champions League cu City, deși echipa sa este favorita an de an a caselor de pariuri.
În mare formă, Erling Haaland a marcat cinci goluri, în timp ce Ilkay Gundogan și Kevin De Bruyne au marcat și ei în succesul cu 7-0 cu RB Leipzig.
Victoria cu 8-1, la general, a lui City împotriva echipei germane i-a permis să treacă în optimi alături de Bayern Munchen, Chelsea, AC Milan, Inter și Benfica.
În această seară se dispută ultimele 2 partide din faza optimilor de finală. Real Madrid întâlnește Liverpool cu ​​un avantaj de 5-2 din prima manșă, în timp ce Napoli găzduiește pe Eintracht Frankfurt după victoria cu 2-0 din prima manșă din Germania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo