Manchester City a confirmat pe site-ul oficial că Raheem Sterling va rata următorul meci al echipei, împotriva celor de la West Ham. Sterling a suferit la partida pierdută contra celor de la Tottenham o accidentare la coapsă.
Există temeri că perioada de recuperare va fi de 4 săptămâni, ceea ce ar însemna că Sterling nu va juca în partida tur cu Real Madrid din optimile UEFA Champions League. Partida va avea loc pe 26 februarie și va fi pe Santiago Bernabeu.
Din fericire pentru cei de la City, accidentarea lui Sterling coincide cu pauza de iarnă, Manchester City urmând să aibă weekendul 15-16 fără meci. Echipa lui Pep Guardiola va reveni apoi în competiție pe 22 februarie la meciul din deplasare cu Leicester, pentru ca apoi să aibă loc meciul cu Real din Liga.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58
Manchester City este pe locul 2 în Premier League, la 22 de puncte în spatele celor de la Liverpool, având șanse minime să păstreze titlul cucerit în ultimele 2 sezoane. Astfel, principalul obiectiv pentru echipa lui Pep Guardiola a devenit UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
IERI LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06