Manchester City a confirmat pe site-ul oficial că Raheem Sterling va rata următorul meci al echipei, împotriva celor de la West Ham. Sterling a suferit la partida pierdută contra celor de la Tottenham o accidentare la coapsă.
Există temeri că perioada de recuperare va fi de 4 săptămâni, ceea ce ar însemna că Sterling nu va juca în partida tur cu Real Madrid din optimile UEFA Champions League. Partida va avea loc pe 26 februarie și va fi pe Santiago Bernabeu.
Din fericire pentru cei de la City, accidentarea lui Sterling coincide cu pauza de iarnă, Manchester City urmând să aibă weekendul 15-16 fără meci. Echipa lui Pep Guardiola va reveni apoi în competiție pe 22 februarie la meciul din deplasare cu Leicester, pentru ca apoi să aibă loc meciul cu Real din Liga.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 16 ORE
Manchester City este pe locul 2 în Premier League, la 22 de puncte în spatele celor de la Liverpool, având șanse minime să păstreze titlul cucerit în ultimele 2 sezoane. Astfel, principalul obiectiv pentru echipa lui Pep Guardiola a devenit UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 17 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 20 ORE