Barcelona a suferit un nou eșec de răsunet în Champions League. După ce în ultimele 3 sezoane catalanii au fost eliminați după înfrângeri la scor, acest lucru se repetă și în acest an, iar astfel de înfrângeri sunt greu digerabile la un club precum Barcelona.
Pique a revenit în echipă după o lungă perioadă de timp, iar fundașul și-a intrat repede în rolul de lider. În timp ce PSG defila pe Camp Nou, Pique a încercat să-și îmbărbăteze coechipierii, dar cuvintele folosite nu au fost cele mai elegante.
https://i.eurosport.com/2021/02/16/2996373.jpg
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01

Dialog dur între Pique și Griezmann în timpul meciului Barcelona-PSG

Datorită microfoanelor de pe marginea terenului, în timpul partidei s-au putut auzi dialogurile dintre jucători, iar cel dintre Pique și Griezmann a atras atenția. În timp ce parizienii se pregăteau să execute un corner, vocea lui Pique s-a făcut auzită, iar Griezmann i-a răspuns, între cei doi ieșind un schimb dur de replici.
Mai jos am reprodus dialogul dintre cei doi, fără a menționa și cuvintele injurioase pe care și le-au adresat jucătorii în schimbul de replici:
Pique: Să ținem mai mult de minge! Haideți! O posesie mai lungă!
Griezmann: Gata Gerri (n.r. Gerard Pique)! Nu mai țipa! La naiba, nu mai țipa!
Pique: La dracu Grizzi (n.r. Antoine Griezmann)! Suferim și suntem așa de 5 minute!
Griezmann: Nu țipa la mine! Și eu sufăr!
Pique: Trebuie să alergăm ca nebunii!
Griezmann: Eu alerg ca nebunul!
Gerard Pique a avut un discurs dur și în sezonul trecut, după ce Barcelona a fost eliminată de Bayern Munchen din sferturile Champions League, după acel 8-2 incredibil de la Lisabona.
Dialogul dintre Pique și Griezmann nu a avut niciun efect, deoarece Barcelona nu și-a revenit și a fost învinsă categoric, scor 4-1, șansele de calificare în faza următoare fiind aproape nule.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
Liga
Pique, la un pas de a deveni patronul unei echipe de fotbal! Ce club a fost aproape de a cumpăra
06/05/2022 LA 08:50