Barcelona-PSG este capul de afiș al optimilor de finală din Champions League. Francezii au de luat o revansă după ce în urmă cu 4 ani au pierdut calificarea în sferturi în urma celebrei "remontade" a catalanilor, care s-au impus cu 6-1 pe Camp Nou după ce pierduseră cu 4-0 la Paris.
Mauricio Pochettino a prefațat întâlnirea de mâine seară, admițând că echipa sa are aspirații înalte în competiția supremă a fotbalului european: "Este un meci special. Când am semnat cu PSG în urmă cu 40 de zile am simțit deja că această dată este importantă, există emoție. Este un obiectiv evident al lui PSG să câștige Champions League. Este chiar o obsesie și când spun obsesie o spun la modul pozitiv, în sensul că există o pasiune foarte mare din partea tiuturor pentru a atinge acest țel."
https://i.eurosport.com/2016/05/08/1850905.jpg
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Mauricio Pochettino: "Barcelona a progresat mult cu Ronald Koeman"

Evident, antrenorul argentinian a fost întrebat despre celebrul duel din urmă cu 4 ani, dar acesta a ținut să precizeze că tot ce a fost este istorie: "Istoria este istorie. Ceea ce s-a întâmplat este acolo, nu poate fi șters, dar suntem aici pentru a construi împreună un viitor mai bun. Echipele s-au schimbat mult de atunci."
Nu în ultimul rând, Pochettino și-a lăudat adversara de mâine, spunând că Barcelona a progresat foarte mult de la venirea lui Koeman: "În 7-8 luni cu Ronal Koeman ei sunt într-un permanent progres și pot să facă față tuturor problemelor. Un antrenor are nevoie de timp, dar la Barcelona deja se văd rezultatele după 7-8 luni. Nu mă miră nivelul lor foarte ridicat."
PSG nu îi va avea la dispoziție nici pe Neymar și nici pe Di Maria, ambii accidentați, dar cu toate astea parizienii sunt încrezători că pot să scoată un rezultat bun și în final să treacă mai departe.
"Absențele sunt foarte importante pentru noi, dar avem o echipă foarte bună și cine va juca, va face tot posibilul să o facă bine pentru a ne îndeplini obiectivul.", a spus Leandro Paredes, prezent și el la conferința de presă.
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09
Ligue 1
PSG își prezintă mâine noul antrenor! Despărțirea de Pochettino nu a fost încă anunțată
04/07/2022 LA 14:16