Campioana Italiei a avut mari emoții marți seară, când s-a impus pe final, scor 2-1, după dubla realizată de Dybala (minutele 77 și 79).
După a doua reușită a argentinianului s-a născut o mare controversă, fanii observând că Ronaldo a ridicat mâna spre tușier. În condițiile în care sud-americanul a ajuns primul la balonul respins după șutul lui Alex Sandro, chiar înaintea lui Ronaldo, s-a pus problema că lusitanul ar fi cerut, inconștient, offside, din gelozie.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701539.png
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, înaintea meciului direct
ACUM 18 ORE
Ideea a fost acreditată pe rețele de socializare, inclusiv mulți fani ai lui Juventus considerând că CR7 a avut o atitudine de neînțeles. O imagine de pe partea tușierului risipește orice dubiu: Ronaldo are pumnul strâns în semn de victorie, bucurându-se pentru reușita coechipierului său.

Fanii și-au adus aminte de reacția lui Ronaldo la golul lui Morata

Întreaga discuție vine în contextul în care în 2016, într-un Real Madrid - Athletic Bilbao s-a scris că Ronaldo a cerut offside la golul înscris de Morata.
Actualul jucător al lui Atletico Madrid a adus acum trei ani victoria pentru formația blanco în minutul 83, după ce a finalizat o centrare a lui Gareth Bale. Singurul care a părut că nu se bucură pentru reușită a fost Ronaldo. Mai mult, starul portughez a fost surprins cu mâna pe sus, cerând parcă offside la golul coechipierului său.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701537.jpg
Serie A
Veste uriașă pentru Juventus! Chiesa a revenit, după 9 luni, la antrenamente
IERI LA 06:17
Serie A
Juventus, prima victorie după mai bine de o lună! Torinezii au învins Bologna și Allegri "respiră"
02/10/2022 LA 20:39