Campioana Italiei a avut mari emoții marți seară, când s-a impus pe final, scor 2-1, după dubla realizată de Dybala (minutele 77 și 79).
După a doua reușită a argentinianului s-a născut o mare controversă, fanii observând că Ronaldo a ridicat mâna spre tușier. În condițiile în care sud-americanul a ajuns primul la balonul respins după șutul lui Alex Sandro, chiar înaintea lui Ronaldo, s-a pus problema că lusitanul ar fi cerut, inconștient, offside, din gelozie.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701539.png
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 14 ORE
Ideea a fost acreditată pe rețele de socializare, inclusiv mulți fani ai lui Juventus considerând că CR7 a avut o atitudine de neînțeles. O imagine de pe partea tușierului risipește orice dubiu: Ronaldo are pumnul strâns în semn de victorie, bucurându-se pentru reușita coechipierului său.

Fanii și-au adus aminte de reacția lui Ronaldo la golul lui Morata

Întreaga discuție vine în contextul în care în 2016, într-un Real Madrid - Athletic Bilbao s-a scris că Ronaldo a cerut offside la golul înscris de Morata.
Actualul jucător al lui Atletico Madrid a adus acum trei ani victoria pentru formația blanco în minutul 83, după ce a finalizat o centrare a lui Gareth Bale. Singurul care a părut că nu se bucură pentru reușită a fost Ronaldo. Mai mult, starul portughez a fost surprins cu mâna pe sus, cerând parcă offside la golul coechipierului său.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701537.jpg
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 15 ORE
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 16 ORE