Neymar a pus presiune în mod constant la poarta lui Bayern Munchen, însă în zadar. Atacantul brazilian a avut 6 șuturi în meciul de la Paris, însă toate au fost fie parate de Neuer, fie expediate în bară.
Din fericire pentru PSG, Bayern Munchen n-a reușit să întoarcă rezultatul din tur, iar Neymar a putut savura calificarea în semifinalele UCL.
"Toate acele șanse ratate de mine... am fost atât de aproape. Cel mai important e că ne-am calificat, sunt foarte bucuros. Suntem o echipă mare!", a spus Neymar, la finalul meciului, citat de RMC Sport.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Președintele lui PSG, anunț despre viitorul lui Neymar după calificarea parizienilor în semifinalele Champions League

Anunțul serii a fost făcut însă de președintele lui PSG, Nasser Al Khelafi. Conducătorul clubului parizian a fost întrebat, după partida cu Bayern, despre viitorul lui Neymar.
Contractul brazilianului expiră în 2022, iar în presa internațională au apărut o mulțime de zvonuri legate de viitorul său. Al Khelafi a vrut să "stingă" toate speculațiile din jurul sud-americanului și a avut o reacție "la cald":
"Despre contractul lui Neymar? Eu cred că va rămâne mult timp aici la PSG!", a spus Nasser Al Khelafi, citat de Sky Italia.
Potrivit presei din Franța, PSG îi pregătește lui Neymar un nou contract valabil până în 2026. Mai mult, starul brazilian ar urma să primească și un bonus uriaș dacă PSG va reuși să câștige trofeul UEFA Champions League.

PSG - Bayern Munchen | Neymar, omul cu ratările în meciul de la Paris. Ce a spus la final

Internaționalul sud-american a vorbit după meci despre ratările sale, precum și despre sentimentul pe care îl are după ce a eliminat campioana en-titre din UCL:
"Suntem foarte, foarte fericiți. Am întâlnit o echipă mare, la fel ca și noi, și am reușit să eliminăm campioana Europei! Ne-am atins un obiectiv. Acum suntem în semifinale, trebuie să muncim, să ne îmbunătățim și sperăm să avem parte și de o semifinală bună.
Chiar suntem o echipă, vorbim mult. L-am văzut și pe Di Maria azi cum a alergat... trebuie felicitată toată lumea.
Toate acele șanse ratate de mine... am fost atât de aproape. Cel mai important e că ne-am calificat, sunt foarte bucuros. Suntem o echipă mare și trebuie să ne stabilim obiective și mai înalte", a spus Neymar, la finalul meciului de la Paris, citat de RMC Sport.
În semifinale, PSG va juca împotriva câștigătoarei dintre Manchester City și Borussia Dortmund. În tur, City s-a impus cu 2-1 pe Etihad. Returul se va disputa miercuri, de la ora 22:00.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26