Neymar a pus presiune în mod constant la poarta lui Bayern Munchen, însă în zadar. Atacantul brazilian a avut 6 șuturi în meciul de la Paris, însă toate au fost fie parate de Neuer, fie expediate în bară.
Din fericire pentru PSG, Bayern Munchen n-a reușit să întoarcă rezultatul din tur, iar Neymar a putut savura calificarea în semifinalele UCL.
"Toate acele șanse ratate de mine... am fost atât de aproape. Cel mai important e că ne-am calificat, sunt foarte bucuros. Suntem o echipă mare!", a spus Neymar, la finalul meciului, citat de RMC Sport.
Liga Campionilor UEFA
Carvajal, replică pentru Xavi, după ce acesta a pus sub semnul întrebării succesul lui Real în UCL
ACUM 8 ORE

Președintele lui PSG, anunț despre viitorul lui Neymar după calificarea parizienilor în semifinalele Champions League

Anunțul serii a fost făcut însă de președintele lui PSG, Nasser Al Khelafi. Conducătorul clubului parizian a fost întrebat, după partida cu Bayern, despre viitorul lui Neymar.
Contractul brazilianului expiră în 2022, iar în presa internațională au apărut o mulțime de zvonuri legate de viitorul său. Al Khelafi a vrut să "stingă" toate speculațiile din jurul sud-americanului și a avut o reacție "la cald":
"Despre contractul lui Neymar? Eu cred că va rămâne mult timp aici la PSG!", a spus Nasser Al Khelafi, citat de Sky Italia.
Potrivit presei din Franța, PSG îi pregătește lui Neymar un nou contract valabil până în 2026. Mai mult, starul brazilian ar urma să primească și un bonus uriaș dacă PSG va reuși să câștige trofeul UEFA Champions League.

PSG - Bayern Munchen | Neymar, omul cu ratările în meciul de la Paris. Ce a spus la final

Internaționalul sud-american a vorbit după meci despre ratările sale, precum și despre sentimentul pe care îl are după ce a eliminat campioana en-titre din UCL:
"Suntem foarte, foarte fericiți. Am întâlnit o echipă mare, la fel ca și noi, și am reușit să eliminăm campioana Europei! Ne-am atins un obiectiv. Acum suntem în semifinale, trebuie să muncim, să ne îmbunătățim și sperăm să avem parte și de o semifinală bună.
Chiar suntem o echipă, vorbim mult. L-am văzut și pe Di Maria azi cum a alergat... trebuie felicitată toată lumea.
Toate acele șanse ratate de mine... am fost atât de aproape. Cel mai important e că ne-am calificat, sunt foarte bucuros. Suntem o echipă mare și trebuie să ne stabilim obiective și mai înalte", a spus Neymar, la finalul meciului de la Paris, citat de RMC Sport.
În semifinale, PSG va juca împotriva câștigătoarei dintre Manchester City și Borussia Dortmund. În tur, City s-a impus cu 2-1 pe Etihad. Returul se va disputa miercuri, de la ora 22:00.
Liga Campionilor UEFA
Champions League | Inter - Barcelona, capul de afiș al zilei! Toată acțiunea e aici
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Simone Inzaghi își joacă viitorul pe banca lui Inter, cu Barcelona. 2 antrenori, contactați deja
IERI LA 11:49