Arbitrul român s-a aflat la centru în duelul dintre Valencia şi Atalanta, desfășurat cu porțile închise, pentru a evita răspândirea coronavirusului în tribune.
Din păcate, nu a fost aplicată aceeași măsură și la meciul tur dintre cele două echipe. Partida de la Milano a fost catalogată de specialiși drept o "bombă biologică", din cauza numărului uriaș de oameni prezenți pe stadionul San Siro, precum și în jurul acestuia. Milano se află în cea mai afectată regiune din Italia, țara din Europa cu cele mai multe cazuri confirmate.

Hațegan: "Am avut o tuse seacă"

Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
După partida din 10 martie, de pe Mestalla, Ovidiu Haţegan şi colegii săi - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe şi Sebastian Colţescu - au intrat în autoizolare.
„Suntem toţi sănătoşi, slavă Domnului! Dintre toţi, eu am fost singurul care am avut ceva simptome, în sensul că am avut o tuse seacă. Nu ceva grav, în alte condiţii poate nici nu aş fi băgat de seamă. Recunosc, m-am speriat puţin având în vedere şi faptul că soţia este însărcinată. Am făcut testul şi vineri mi-a venit rezultatul, este negativ. Am avut emoţii, abia aşteptam să aflu rezultatul.
Mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de sănătatea noastră, am primit multe telefoane în această perioadă. Este un moment dificil pentru toată lumea, dar va trece. Trebuie să fim însă atenţi şi să ne protejăm, pe noi şi pe cei apropiaţi nouă! Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră şi nimic mai mult! E tot ce contează! Să fim responsabili şi să respectăm măsurile luate de autorităţi!”, a spus Ovidiu Haţegan, potrivit frf.ro.

10 jucători au fost infectați după Valencia - Atalanta

Tușierii Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, plus arbitrul de rezervă Sebatian Colțescu au ieșit mai repede din carantină, pe 25 martie, la 15 zile după meci, în timp ce Hațegan a mai așteptat 3 zile.
La scurt timp după meciul de la Valencia, Spania şi Italia au devenit cele mai afectate ţări europene de pandemia de coronavirus, cu 9.134, respectiv 5.690 de decese până în prezent.
Radio Marca a confirmat că 10 fotbalişti şi 15 membri din staff au fost infectați cu Covid-19 după meciul Valencia - Atalanta, chiar dacă s-a disputat fără spectatori.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26