”Uefa ia notă de decizia luată de Curtea de Arbitraj pentru Sport de reducere a sancțiunii aplicate echipei Manchester City FC de către organismul independent de control financiar a cluburilor pentru presupuse încălcări ale reglementărilor Uefa Club privind licențiere și fair play.
Uefa observă că TAS a constatat că nu există suficiente dovezi concludente pentru a susține toate concluziile CFCB în acest caz specific și că multe dintre presupusele încălcări au fost prescrise din cauza perioadei de cinci ani prevăzută în reglementările Uefa.
În ultimii ani, Financial Fair Play a jucat un rol semnificativ în protejarea cluburilor. Acest mecanism a ajutat cluburile să devină durabile din punct de vedere financiar, iar Uefa rămâne atașată de principiile sale. Uefa nu va face alte comentarii pe această temă.", se arată în comunicatul forului european.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53

TAS întoarce decizia UEFA pentru Manchester City

Manchester City va putea juca în UEFA Champions League în următorii doi ani după ce apelul echipei lui Guardiola a fost acceptat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).
Așadar, TAS întoarce decizia UEFA. Manchester City va juca în Champions League pentru 2 sezoane. TAS a decis să păstreze amenda pentru City, pe care a redus-o însă la 10 milioane de euro.
TAS a informat că acuzațiile privind finanțările ascunse ca sponsorizări au fost ”fie nedemonstrate fie clasate”. Clasate înseamnă în acest caz că au avut loc acum mai mult de cinci ani și nu mai pot fi investigate.
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
IERI LA 09:14
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46