Portarul celor de la Real Madrid, Thibaut Courtois, este incert pentru partida retur cu Manchester City de săptămâna viitoare. Jucătorul belgian a suferit o accidentare la piciorul stâng și va efectua marți un RMN pentru a determina gravitatea accidentării. Testul nu poate fi efectuat mai rapid deoarece zona este imflamată.
Până la un verdict clar în privința accidentării, Courtois este considerat incert pentru următoarele 2 partide: cu Eibar pe Santiago Bernabeu în campionat și la returul cu Manchester City din optimile UEFA Champions League.
Locul lui Courtois va fi luat de către Areola, cel care a mai evoluat luna trecută la partida cu Real Sociedad. Areola a fost adus vara trecută de Real Madrid de la PSG, la clubul francez ajungând Keylor Navas.
Ligue 1
Donnarumma, despre primul său an la PSG: "Nu a fost ușor!" Ce a spus despre rivalitatea cu Navas
13/05/2022 LA 09:32
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03
Liga Campionilor UEFA
Fiesta în vestiarul lui Real Madrid după victoria cu City! Cum au sărbătorit calificarea în finală
05/05/2022 LA 05:30