Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme mari pentru Diego Simeone. Atletico, fără atacanți înaintea dublei cu Liverpool din UCL

Sebastian Ujica

Publicat 04/02/2020 la 08:24 GMT+2

Alvaro Morata este ultimul atacant al lui Atletico Madrid care a devenit indisponibil din cauza unei accidentări.

Verpasste den Ausgleich bei seinem Ex-Klub Juve: Atléticos Álvaro Morata

Credit imagine: Getty Images

Atacantul celor de la Atletico Madrid, Alvaro Morata, ar putea rata dubla cu Liverpool din UEFA Champions League după ce s-a accidentat la piciorul drept în partida cu Real Madrid din weekend. Morata a fost înlocuit în repriza secundă iar cei de la Atletico au emis un comunicat prin care au confirmat accidentarea spaniolului, fără a menționa cât timp va lipsi de pe gazon.
Atletico o va întâlni pe Liverpool în optimile UEFA Champions League. Manșa tur, pe Wanda Metropolitano, va avea loc pe 18 februarie, în timp ce meciul retur este programat pentru 3 martie pe Anfield.
Diego Simeone are mari probleme în ofensivă, Diego Costa și Joao Felix fiind la rândul lor accidentați. Cel de-al doilea are șanse să revină până la ora dublei cu Liverpool. Atletico a încercat să-l aducă în perioada de mercato pe Edinson Cavani, însă nu a putut să ajungă la un acord cu Paris Saint-Germain, iar atacantul uruguayan va ajunge la Atletico abia în vară, când devine liber de contract.
Atletico trece printr-o perioadă nefastă, reușind un singur punct în ultimele 3 etape, fără să înscrie vreun gol. Atletio a căzut pe poziția a 6-a în clasament, la 2 puncte de Sevilla, echipa aflată pe poziția a 4-a care duce în UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo