Manchester City a învins, marți seara, pe Paris Saint Germain, pe teren propriu, cu 2-0, în manșa a doua a semifinalei Ligii Campionilor. După ce au câștigat și în tur, cu 2-1, "cetățenii" s-au calificat în finala competiției, cu scorul general de 2-1.
PSG a jucat fără starul francez Mbappe, care a fost accidentat și nu a fost putut fi recuperat până înainte de meci. Apoi, din minutul 69, francezii au fost nevoiți să evolueze în 10, după ce Di Maria a avut o intrare nesportivă la Fernandinho, în timp ce acesta se pregătea să bată un out.

Arbitrul partidei City - PSG, pus la zid de oaspeți

Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
După roșul primit˙de argentinian, băieții lui Pochettino au avut mai multe intrări dure, iar la final ei au pus acest comportament pe seama frustrărilor create de arbitrul meciului, olandezul Bjorn Kuipers. Doi dintre jucătorii campioanei Franței au dezvăluit că centralul i-a înjurat pe fotbaliștii din Hexagon.
"Arbitrul l-a înjurat pe Leandro Paredes. Dacă noi i-am fi spus așa ceva, primeam cel puțin 4 etape de suspendare", a spus Herrera, pentru RMC.
Și Verratti a avut o poziție similară, condamnându-l pe Kuipers pentru limbajul folosit. "Da, este adevărat, și pe mine m-a înjurat și nu o dată. Mi-a zis "du-te dracu'!". Dacă eu i-aș fi vorbit așa, mă suspendau 10 meciuri", a explicat micuțul mijlocaș.
Bjorn Kuipers are 48 de ani și e unul dintre cei mai respectați arbitri din lume. El a condus în trecut, printre altele, finala Europa League 2013 și finala Champions League dintre Real Madrid și Atletico (2014). El este unul dintre cei mai bogați arbitri din lume, având o avere de 12 milioane de euro. Deține, în Olanda, un lanț de supermarketuri.
A doua echipă calificată în finală va fi decisă miercuri, la Londra, unde Chelsea întâlnește Real Madrid, după ce în tur scorul a fost 1-1.
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37