Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, acuze incredibile la adresa lui Kuipers. Ce le-ar fi spus arbitrul milionar în timpul meciului

Cristian Mihală

Actualizat 05/05/2021 la 10:01 GMT+3

Jucătorii lui PSG și-au explicat jocul dur din finalul partidei cu City, din returul semifinalei Champions League prin faptul că arbitrul Bjorn Kuipers le-a vorbit urât. Acest lucru ar fi alimentat și mai mult frustrarea generată de rezultat.

Marco Verratti, Alessandro Florenzi and Ander Herrera of Paris Saint-Germain appeal to referee Bjorn Kuipers during the UEFA Champions League Semi Final Second Leg match between Manchester City and Paris Saint-Germain at Etihad Stadium on May 04, 2021

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a învins, marți seara, pe Paris Saint Germain, pe teren propriu, cu 2-0, în manșa a doua a semifinalei Ligii Campionilor. După ce au câștigat și în tur, cu 2-1, "cetățenii" s-au calificat în finala competiției, cu scorul general de 2-1.
PSG a jucat fără starul francez Mbappe, care a fost accidentat și nu a fost putut fi recuperat până înainte de meci. Apoi, din minutul 69, francezii au fost nevoiți să evolueze în 10, după ce Di Maria a avut o intrare nesportivă la Fernandinho, în timp ce acesta se pregătea să bată un out.

Arbitrul partidei City - PSG, pus la zid de oaspeți

După roșul primit˙de argentinian, băieții lui Pochettino au avut mai multe intrări dure, iar la final ei au pus acest comportament pe seama frustrărilor create de arbitrul meciului, olandezul Bjorn Kuipers. Doi dintre jucătorii campioanei Franței au dezvăluit că centralul i-a înjurat pe fotbaliștii din Hexagon.
"Arbitrul l-a înjurat pe Leandro Paredes. Dacă noi i-am fi spus așa ceva, primeam cel puțin 4 etape de suspendare", a spus Herrera, pentru RMC.
Și Verratti a avut o poziție similară, condamnându-l pe Kuipers pentru limbajul folosit. "Da, este adevărat, și pe mine m-a înjurat și nu o dată. Mi-a zis "du-te dracu'!". Dacă eu i-aș fi vorbit așa, mă suspendau 10 meciuri", a explicat micuțul mijlocaș.
Bjorn Kuipers are 48 de ani și e unul dintre cei mai respectați arbitri din lume. El a condus în trecut, printre altele, finala Europa League 2013 și finala Champions League dintre Real Madrid și Atletico (2014). El este unul dintre cei mai bogați arbitri din lume, având o avere de 12 milioane de euro. Deține, în Olanda, un lanț de supermarketuri.
A doua echipă calificată în finală va fi decisă miercuri, la Londra, unde Chelsea întâlnește Real Madrid, după ce în tur scorul a fost 1-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo