Articol scris de Romeo Ene
Lucas Vazquez este jucătorul lui Real Madrid care a intrat în atenţia lui PSG. Jucătorul de 29 de ani are evoluţii foarte bune în tricoul spaniolilor, însă contractul său expiră în iunie, iar o eventuală prelungire cu Los Blancos pare destul de îndepărtată. Fiind în vizorul lui Bayern, spaniolul a intrat şi în atenţia lui PSG.

Sezon remarcabil pentru Lucas Vaquez

Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM O ORĂ
În fotbal, lucrurile se schimbă foarte repede, mai ales la cele mai mari cluburi europene. Dacă există un jucător care conștientizează acest lucru mai mult decât altul, acesta este Lucas Vazquez. Jucătorul lui Real, foarte des lăsat pe bancă în sezonul trecut, se confruntă cu o revenire impresionantă de formă, (33 de jocuri, 2 goluri și 7 pase decisive în toate competițiile). Profitând de accidentările lui Dani Carvajal și Alvaro Odriozola, s-a transformat într-un fundaș dreapta de calitate. Contribuția sa ofensivă este neprețuită pentru echipa lui Zinedine Zidane și, defensiv, nu arată niciun fel de lacună, în ciuda naturii sale de jucător cu profil ofensiv.
Lucas a devenit un jucător esențial pentru tacticianul francez, iar Dani Carvajal, oricât de bun este pe postul de fundaş dreaptă, nu i se garantează că se va întoarce în primul ‘’11’’ după accidentare, cel puțin va trebui să lupte pentru postul de titular. Numai că frumoasa poveste care îl leagă pe galician de Real Madrid ar putea ajunge foarte repede la sfârșit și s-ar putea ca extrema să joace ultimele partide în tricoul Realului în acest final incendiar de sezon pentru trupa lui Zidane.
Contractul său expiră în iunie și nu s-a ajuns la un acord pentru prelungire. În ultima vreme, s-a vorbit chiar despre interesul lui Bayern München pentru el. În această dimineață, AS confirmă interesul bavarez, dar anunță că Paris Saint-Germain a intrat şi ea ‘’pe fir’’ pentru Lucas. La doi ani după ce a reușit să-l aducă pe Keylor Navas contra sumei de doar 15 milioane de euro, rămâne de văzut dacă echipa din capitala Franţei va reuşi să-l transfere şi pe jucătorul spaniol.
Suporterii apreciază în mod deosebit acest profil de jucător fidel, care îşi vede de treabă și, mai presus de toate, care se comportă bine atunci când este solicitat să joace, la fel ca Nacho Fernandez, de exemplu. O plecare ar fi dificilă pentru Zinedine Zidane, care, prin urmare, ar pierde un jucător versatil și de încredere. Și fără îndoială că Vazquez ar fi o lovitură frumoasă pentru multe cluburi din Europa dacă nu va semna un nou contract până la sfârșitul lui iunie cu Real.

#ETalks Champions League revine cu meciuri spectaculoase în sferturile de finală

Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jucătorii lui Liverpool, scoși din sărite de UEFA! Decizia care i-a scandalizat pe "cormorani"
ACUM 6 ORE