Băieții lui Tuchel, fără ajutorul vedetelor Neymar, Mbappe sau Cavani, au dat lovitura pe teren propriu și și-au încântat suporterii pe stadionul Parc des Princes. Angel Di Maria, fostul jucător al celor de la Real Madrid, a făcut dubla în prima repriză (min 14 și 33) a duelului. Mijlocașul argentinian a înregistrat dubla într-un moment important al carierei lui, la meciul cu numărul 100. Zinedine Zidane s-a văzut obligat să schimbe ceva în jocul madrilenilor. Discursul de la pauză nu a funcționat, jocul lui Hazard a fost cu mult sub așteptări și nici magia lui Benzema nu a apărut la Paris.

UEFA Champions League | PSG – Real Madrid 3-0 | Lipsa inspirației și asediul francezilor la poarta lui Courtois

Portarul ibericilor, Thibaut Courtois, a fost depășit adesea de situație, de grandoarea partied, iar intervențiile lui nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Nici defensiva Realului nu s-a descurcat mai bine, iar parizienii au fost creativi în jumătatea adversă de teren pentru majoritatea timpului de joc. Cu o posesie de 52% și 5 șuturi pe poartă în favoarea echipei lui Tuchel, elevii lui Zidane nu au reușit decât 9 șuturi pe lângă poartă și 0 șuturi pe direcția porții lui Navas.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 19 ORE
Pe lângă inspirația fantastică pe care a avut-o Angel Di Maria în acest meci, lovitura de grație a fost data în prelungiri, în minutul 90+1 de către Thomas Meunier. Belgianul în vârstă de 28 de ani le-a pus capac celor de la Real Madrid, care arată din ce în ce mai rău în Cupele Europene de câteva luni bune.

UEFA Champions League | PSG – Real Madrid 3-0 | Zinedine Zidane: Am fost mâncați în duelurile din zona mediană

Zinedine Zidane, antrenorul alături de care Real Madrid a cucerit ultimul titlu de campioană a Europei, în 2017, s-a arătat profund dezamăgit de jocul echipei lui și și-a arătat nemulțumirea față de mijlocul pe care madrilenii îl au la ora actuală. Nu am avut prea multe faze de a marca. Ne-au lipsit intensitatea și multe alte lucruri. A fost un meci rău pentru noi. Nu am fost deloc la egalitate ca nivel cu PSG, care au făcut un joc excelent în seara asta”
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM O ZI
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ZI