”Jucătorii au făcut tot posibilul pentru ca norocul să fie partea asta, a fost momentul ideal pentru încă o victorie mare”, a declarat Tuchel după succesul echipei sale cu City în Premier League.
”Ne crește încrederea într-un mod natural și sănătos pentru că toată lumea știe că o luăm de la capăt miercuri împotriva celor de la Arsenal”, a adăugat el.
”Finala este un meci unic și nu poți anticipa ce se va întâmpla. Trebuie să fim pregătiți, vom face mai multe schimbări, poate și ei vor avea schimbări, dar noi știm că putem să o învingem pe City”, a declarat Tuchel.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46

Chelsea a stricat sărbătoarea lui Manchester City

Primul șut pe poartă a lui Manchester City a venit abia în minutul 35 atunci când efortul lui Raheem Sterling a fost respins de Edouard Mendy. A fost de altfel singura ”ocazie” reprizei.
Singura ocazie pentru că singurul gol al reprizei a venit de la același om. După ce Gabriel Jesus a scăpat mult prea ușor de Christensen, brazilianul i-a centrat lui Aguero, însă argentinianul abia a apucat să preia mingea (cam stângaci ce-I drept) că Sterling a venit ca un uragan din spate și a șutat pentru a deschide scorul în minutul 44.
În repriza a doua am avut parte de o echipă a lui Chelsea mult mai determinată, o echipă care a avut posesie în zone mult mai avansate și în fine o echipă care a marcat. Hakim Ziyech a șutat plasat de la marginea careului în minutul 63, Ederson nu a avut ce face iar Chelsea a egalat. O fază pe care Sergio Aguero, cel care a irosit acel penalty, nu ar vrea să o revadă.
În cele din urmă însă, în prelungiri, Chelsea a dat lovitura prin golul marcat de Marcos Alonso după pasa lui Werner.
Așadar Manchester City are un avans de 13 puncte la vârful clasamentului, însă Manchester United mai are de jucat cinci meciuri în acest sezon.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58