Unul dintre cele mai nebune meciuri din UEFA Champions League a avut loc miercuri între Dinamo Zagreb și Șahtior Donețk. Oaspeții au deschis scorul în minutul 13, pentru ca Petkovic să egaleze în minutul 25.
Finalul a fost desprins dintr-un scenariu de film. Ambele echipe au rămas în 10 oameni după eliminările lui Moro și Marlos. Dinamo Zagreb a marcat în minutele 83 și 89 prin Ivanusec și Ademi și părea că va obține cele 3 puncte.
În minutul 90+3 a venit golul lui Junior Moraes. Fostul atacant din Liga 1 a înscris pentru 2-3 iar la ultima fază a venit un penalty acordat cu VAR. Veteranul din poarta celor de la Șahtior, Andriy Pyatov, a fost faultat în careu Felix Brych a acordat penalty după ce a văzut reluarea pe ecran.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29
Tete a înscris iar partida s-a încheiat cu scorul 3-3. Egalul o ajută pe Șahtior să rămână pe locul 2 în clasament cu 5 puncte, la egalitate cu Dinamo Zagreb, însă cu avantaj în rezultatele directe. Pe primul loc în grupă este Man City cu 10 puncte, în timp ce Atalanta are 1 punct.

Antrenorul celor de la Dinamo Zagreb face scandal

Meritam să câștigăm, am fost mai buni. Îi felicit pe băieți. Primul gol pe care l-am primit nu a fost spectaculos pe teren. Nu numai apărarea noastră, dar și conexiunea a picat. După ce am primit golul am schimbat sistemul în 4-2-3-1. VAR este un rahat, am spus-o și o repet. Omoară fotbalul și emoțiile - Nenad Bjelica
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03