Campioana Italiei a început tare deplasarea din Rusia, iar după numai patru minute echipa antrenată de Maurizio Sarri conducea cu 1-0. Cristiano Ronaldo a trimis un șut cu pământul din lovitură liberă, pe care portarul Guilherme l-a scăpat printre picioare. Aaron Ramsey a împins mingea în poartă, deși aceasta trecea fără probleme linia porții. Ar fi fost al 128-lea gol reușit de atacantul portughez în UEFA Champions League, însă colegul Ramsey i-a furat bucuria.
Lokomotiv a egalat la scurtă vreme după reușita galezului și a reaprins speranțele fanilor ruși. Atacantul de 24 de ani a profitat de o minge venită din bară și a marcat un gol simplu din fața porții. Douglas Costa a dat lovitura pe RZD Arena în minutul 90+3, când a preluat excelent mingea pasată de Higuain și a finalizat elegant printre picioarele aceluiași Guilherme.
Cristiano n-a părut deloc afectat de faptul că n-a reușit să marcheze, ba chiar l-a felicitat după gol pe Ramsey.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712212.jpg
La finalul meciului de la Moscova, Ramsey i-a cerut scuze lui Ronaldo pentru că i-a furat șansa să mai puncteze o dată în UEFA Champions League. Galezul a explicat și de ce a atins mingea care se pregătea să intre în poartă:
Sincer, am crezut că portarul este mai aproape și că va scoate mingea. Pur și simplu a intervenit instinctul și am vrut să fiu sigur că mingea trece linia porții. I-am cerut scuze lui Cristiano, știu că își dorea să marcheze.
A fost a doua reușită a mijlocașului venit de la Arsenal în această vară, după golul din partida cu Verona. Grație victoriei târzii din meciul cu Lokomotiv, Juventus și-a asigurat calificarea în "optimile" UEFA Champions League. Pentru clubul din Torino urmează derby-ul din Serie A cu AC Milan, programat duminică (ora 21:45).
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
19/05/2022 LA 05:54