Cu toate că Jurgen Klopp a gândit strategia "cormoranilor" bazându-se pe faptul că internaţionalul nostru va fi titular, Mazzu l-a introdus doar pe final de meci. Asta şi pentru că fostul jucător al Viitorului se accidentase în ultima partidă din campionatul Belgiei, iar stafful tehnic nu a vrut să rişte.
Gică Hagi ştia, evident, problemele pe care le traversează fiul său şi s-a declarat încântat că, în aceste condiţii, Ianis a avut ocazia să joace fie şi pentru doar câteva minute contra deţinătoarei Ligii Campionilor.
"A fost ziua lui Ianis şi am vrut să fie toată familia lângă el. Cu cadourile se ocupă soţia mea. M-am bucurat că a jucat şi alea 4 minute cât a jucat, îşi dorea foarte mult să joace. Ne bucurăm că au scris englezii frumos de el. Este o competiţie importantă. Şi el, şi Răzvan (n.r. Marin, care a ajuns în vară la Ajax) trebuie să înveţe din astfel de meciuri", a spus Gică Hagi, la sosirea în România.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 6 ORE
Toată familia Hagi a fost în Belgia, pentru a asista la partida dintre Genk şi Liverpool. Asta pentru că marţi, cu o zi înainte de marele meci, Ianis a împlinit 21 de ani, iar cei apropiaţi au vrut să îi fie aproape.
După trei etape din Champions League, Genk mai păstrează doar șanse teoretice la calificarea în primăvara competiției. Oricum, șansele belgienilor erau mici încă de la început, într-o grupă în care Liverpool și Napoli plecau mari favorite. Italienii conduc grupa E, cu 7 puncte, trupa lui Klopp având cu un punct mai puțin.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 7 ORE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
IERI LA 10:03