Campionii Europei au pierdut cu 1-0 pe Wanda Metropolitano din Madrid în fața unui Atletico care a demonstrat că poate elimina pe oricine în acest sezon de Champions League. Spaniolii conduși în stil caracteristic de Diego Simeone au reușit să anihieze orice șut al trioului Mane-Salah-Firmino și Oblak a șomat în poartă.

"Bine ați veni pe Anfield. Calificarea se joacă!"

"S-au apărat în propriul careu incredibil! Si 0-0 ar fi fost bun pentru ei. Este doar un rezultat la pauză în această dublă de calificare. Arbitrul trebuie să fie puternic într-o atmosferă de acest gen. Primul cartonaș galben a fost pentru un atacant al lui Liverpool și nici nu știu dacă ei au primit vreunul în condițiile în care l-au lovit și hărțuit pe Mane pe toată durata primei reprize. Pe Anfield va fi altceva" spune Klopp, care are încă în minte revenirea de la 0-3 din primăvara trecută cu Barcelona.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
Simeone a fost încantat de reacția fantastică a fanilor lui Atletico.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
24/09/2021 LA 10:22