Arbitrul român Sebastian Colțescu este acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul "negrul acela" la adresa unei persoane din staff-ul tehnic al echipei Istanbul Başakşehir. Partida de fotbal dintre PSG și Istanbul Başakşehir, contând pentru etapa a 6-a a Grupei H din Liga Campionilor, s-a întrerupt și va fi reluată azi, de la 19.55, cu o altă brigadă.
Aseară, totul a degenerat după 16 minute de joc, iar ambele echipe au părăsit terenul, în semn de protest față de arbitrul român Sebastian Colțescu. În timpul meciului oaspeții au protestat de mai multe ori față de deciziile arbitrului de centru, Ovidiu Hațegan, care l-a eliminat pe Pierre Webo, fost internaţional camerunez, antrenorul asistent al echipei turce. Dar centralul nu a știut cine este vinovat și a încercat să afle întrebându-l pe Colțescu, arbitrul de rezervă. Acesta a folosit sintagma "negrul acela" pentru a-l indica pe Pierre Webo, lucru care a dus la un scandal fără precedent.

Jucătorii lui PSG, alături de Webo, după derapajul lui Colțescu

Liga Campionilor UEFA
Mane, întrebat ce ar alege între trofeul Champions League și Balonul de Aur. Răspunsul senegalezului
IERI LA 11:08
As anunță că Neymar nu a înțeles despre ce e vorba și a încercat să afle de la ce a plecat scandalul de la cineva de la echipa turcă. În momentul în care a aflat ce s-a întâmplat, brazilianul a luat imediat decizia să se retragă la vestiare, alături de colegii de la PSG.
"Nu vom juca", a spus Neymar, în timp ce Mbappe a întărit cuvintele colegului său din atac. "Nu vom mai juca până când acest om nu va pleca de aici", a spus francezul campion mondial, referindu-se la al patrulea oficial.
Ulterior, ambii atacanți au postat pe Twitter mesaje de susținere la adresa lui Webo.
"Suntem alături de dumneavoastră, domnule Webo. Spuneți nu rasismului", a scris Mbappe.
Partida PSG - Istanbul Bașakșehir se va relua azi (ora 19:55), din minutul 14, de la scorul 0-0, dar cu o altă brigadă de arbitri.
Liga Campionilor UEFA
Dudek a prefațat finala Champions League. Ce anticipează la Liverpool - Real Madrid
IERI LA 08:01
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
23/05/2022 LA 09:01