Patru persoane au murit și alte 17 au fost rănite în urma unui atentat terorist din centrul Vienei de aseară. Poliția a împușcat mortal unul dintre atacatori în timp ce altul se află în continuare în libertate.
Este primul astfel de atac care are loc în Viena, capitala austriacă fiind scutită până acum de astfel de evenimente sumbre care au mai avut loc în alte orașe importante europene. În mod natural, atacul a afectat întreaga țară iar RB Salzburg nu face excepție. Clubul austriac a anunțat măsurile care vor fi luate în semn de respect față de victimele atacului terorist.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30

RB Salzburg - Bayern Munchen în UEFA Champions League

RB Salzburg va întâlni astăzi campioana Europei, Bayern Munchen. În mod normal un astfel de meci ar fi motiv de sărbătoare, însă stadionul va fi închis pentru suporteri din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult, atentatul terorist a adus o atmosferă sumbră în Austria iar clubul a ales să ia măsuri corespunzătoare.
”Din cauza atacului terorist de ieri din Viena, RB Salzburg a decis să anuleze toate activitățile adiționale de la meciul din UEFA Champions League împotriva lui Bayern Munchen.
Astfel, evenimente precum Champions Lounge, emisiunile radio ale clubului și videoclipurile live de pe Facebook de la Red Bull Arena nu vor mai avea loc. Clubul nu va organiza spectacolul obișnuit de lumini când jucătorii vor intra pe teren, nu se va difuza muzică pe stadion în momentul golurilor și nu se vor face alte anunțuri de la stația de amplificare decât cele pentru goluri și schimbări. UEFA susține aceste măsuri”, se arată într-un comunicat al clubului.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21