Patru persoane au murit și alte 17 au fost rănite în urma unui atentat terorist din centrul Vienei de aseară. Poliția a împușcat mortal unul dintre atacatori în timp ce altul se află în continuare în libertate.
Este primul astfel de atac care are loc în Viena, capitala austriacă fiind scutită până acum de astfel de evenimente sumbre care au mai avut loc în alte orașe importante europene. În mod natural, atacul a afectat întreaga țară iar RB Salzburg nu face excepție. Clubul austriac a anunțat măsurile care vor fi luate în semn de respect față de victimele atacului terorist.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

RB Salzburg - Bayern Munchen în UEFA Champions League

RB Salzburg va întâlni astăzi campioana Europei, Bayern Munchen. În mod normal un astfel de meci ar fi motiv de sărbătoare, însă stadionul va fi închis pentru suporteri din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult, atentatul terorist a adus o atmosferă sumbră în Austria iar clubul a ales să ia măsuri corespunzătoare.
”Din cauza atacului terorist de ieri din Viena, RB Salzburg a decis să anuleze toate activitățile adiționale de la meciul din UEFA Champions League împotriva lui Bayern Munchen.
Astfel, evenimente precum Champions Lounge, emisiunile radio ale clubului și videoclipurile live de pe Facebook de la Red Bull Arena nu vor mai avea loc. Clubul nu va organiza spectacolul obișnuit de lumini când jucătorii vor intra pe teren, nu se va difuza muzică pe stadion în momentul golurilor și nu se vor face alte anunțuri de la stația de amplificare decât cele pentru goluri și schimbări. UEFA susține aceste măsuri”, se arată într-un comunicat al clubului.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26