Salzburg dă golgheterul la zi al UEFA Champions League, Erling Haaland. Norvegianul de 19 ani a fost depășit rapid la un capitol la care nu se aștepta nimeni: cel mai tânăr jucător care reușește un hattrick în acest sezon de Champions League. Brazilianul Rodrygo este primul jucător născut în 2001 care dă trei goluri într-un meci din competiția supremă a echipelor de club din Europa.
https://i.eurosport.com/2019/11/06/2711689.jpg

A star is born, varianta braziliană

Liga
Ancelotti pune presiune pe Benzema! Ce planuri are antrenorul după revenirea la Real Madrid
03/06/2021 LA 10:16
Real Madrid a plătit în vară 40 de miloane de euro pentru a-l aduce pe Rodrygo Silva Goes de la Santos. "Este o sumă exagerată! Are totuși 17 ani" a scris ziarele de la Madrid, dar Florentino Perez știa că Rodrygo reprezintă viitorul la Real.
Brazilianul a început cu fotbalul în sală, iar capacitățile sale tehnice sunt deposebite.
Abia împlinise 17 ani și Rodrygo teroriza deja apărările din Brazilia, iar Santos s-a grăbit să-i pună un preț foarte ridicat. Titlul de cel mai bun tânăr jucător din campoinatul Paulista, asta chiar dacă Santos a terminat pe locul 4, i-a adus atenția Realului.
https://i.eurosport.com/2019/11/05/2710790.jpg

Rodrygo a egalat un record al Realului de peste 60 de ani!

Prin golurile marcate în minutele 4 și 7 ale partidei de pe Bernabeu dintre Real Madrid si Galatasaray, Rodrygo a intrat deja în istoria Ligii Campionilor. Brazilianul de 18 ani a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League / Cupa Campionilor care marchează de două ori în primele șapte minute ale unui meci.
Puștiul brazilian a intrat și în istoria lui Real pentru că a devenit al doilea fotbalist din istoria all-time care marchează rapid de două ori. Există un singur precedent în toată istoria Realului! Aregentinainul care a jucat pentru naționala Spaniei, Hector Rial a dat o dublă în primele 4 minute într-un meci cu Amberes, în 1957!
A fost o seară magică pentru Rodrygo, care la 18 ani și 301 zile a devenit deja al treilea cel mai tânăr fotbalist de la Real Madrid care a marcat în Europa, după Raul (18 ani și 113 zile) și Planelles (18 ani și 247 de zile).
Trei goluri, trei recorduri! Rodrygo a devenit după reulșiute împpotriva lui Galatasaray cel mai tânăr brazilian care a marcat în istoria UEFA Champions League.
Privit ca urmașul lui Neymar în Brazilia, Rodrygo a crescut la Santos. Este clubul unde Pele și Neymar sunt deja legende.


Zidane este foarte încântat de Rodrygo. "A făcut totul perfect. Are o personalitate puternică și este un băiat inteligent"
Fanii Realului l-au adoptat deja pe Rodrygo, brazilianul de 18 ani care promite să-l facă uitat pe Cristiano Ronaldo.
Liga
Sergio Ramos, mesaj special după plecarea lui Zidane! Reacțiile altor fotbaliști de la Real Madrid
27/05/2021 LA 11:30
Liga
Zidane pleacă de la Real Madrid la sfârșitul sezonului! Marca știe pe cine va aduce Florentino Perez
15/05/2021 LA 06:52