Articol scris de Romeo Ene
UEFA a ameninţat cu măsuri drastice pentru aceste cluburi, în special pentru cele 3 care nu s-au retras oficial, Real Madrid, Juventus şi Barcelona.
Totuşi, Zinedine Zidane nu este îngrijorat de acest aspect şi este cu gândul la partida cu Chelsea, din turul semifinalelor UEFA Champions League de mâine.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
ACUM 14 ORE
Zidane: "Vreau să o văd pe Real Madrid în Champions League şi în sezonul viitor"
Zizou nu se teme în legătură cu situaţia creată de implicarea formaţiei sale în Superligă. "E absurd să ne gândim că nu vom fi în UEFA Champions League şi în sezonul viitor. S-au spus multe, dar tot ce putem face este să ne concentrăm pe meciul de mâine seară. Nu putem controla alte lucruri, aşa că mereu vor exista păreri. Eu bineînţeles că vreau să o văd pe Real Madrid în Champions League şi în sezonul viitor.", a declarat Zidane, înaintea meciului cu Chelsea.
"Florentino Perez ştie ce părere am despre Super Ligă. Noi ne concentrăm pe meciul de mâine. Ceea ce contează pentru noi este ce se va întâmpla pe teren. Arbitrul îşi va face treaba, iar noi ne gândim doar la fotbal. Dacă începem să ne gândim la tot ceea ce s-a spus, dacă ne gândim că vom fi pedepsiţi, atunci vom greşi. Vom lupta pe teren 90 de minute şi nu ne vom implica în altceva.", a mai afirmat Zidane.
Ceferin, neiertător faţă de Real, Barcelona şi Juventus
Ceferin a avut cuvinte dure la adresa Barcelonei, Real Madrid și Juventus pentru că aceste trei cluburi încă insistă pe ideea că Super Liga nu este moartă și poate reveni, poate sub altă formă. Pe de altă parte, președintele UEFA are o abordare mai reținută atunci când vine vorba de cluburile engleze pentru că ele sunt primele care au renunțat. Cu toate acestea, Ceferin spune clar că toate cele 12 cluburi trebuie sancționate, fără să precizeze însă cum.
"Vom vedea. Toată lumea trebuie să suporte consecințele pentru ce au făcut și nu ne putem preface că nu s-a întâmplat nimic. Nu poți face ceva de genul și să spui că ai fost pedepsit pentru că te urăște toată lumea. Nu poți să vii cu miliardele și să calci în picioare tradiția. Și-au creat singuri aceste probleme. Nu este în regulă ce au făcut și vom vedea în următoarele zile ce avem de făcut.", a declarat Ceferin.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 18 ORE
Liga
Real Madrid are planuri mari! Bugetul impresionant de transferuri stabilit pentru vara viitoare
IERI LA 11:59