Radu Drăgușin a bifat aseară un pas uriaș în carieră. Tânărul fundaș român l-a înlocuit pe Demiral în a doua repriză de la Torino și a apărat cu succes poarta lui Szczesny împotriva formației lui Mircea Lucescu.
Drăgușin a ajuns a academia lui Juve în 2018, după ce italienii le-au plătit 250.000 de euro celor de la Regal Sport București. Fundașul român a evoluat la grupele de juniori U17 și U19 ale campioanei Italiei în ultimii doi ani, iar în această toamnă a fost promovat la echipa primavera (U23).
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
Parcursul lui Drăgușin la Juventus a atins apogeul aseară, când a jucat în premieră pentru prima echipă a "Bătrânei Doamne", alături de Cristiano Ronaldo&Co.
Drăgușin a atras atenția în presa italiană după debutul său la Juventus, la numai 18 ani. "Seara lui Radu Drăgușin a fost perfectă", a scris celebra publicație Gazzetta dello Sport

Reacția presei din Italia, după ce românul Radu Drăgușin a debutat la Juventus

La rândul lor, jurnaliștii italieni de la Goal.it i-au dedicat un articol special fundașului român, după pasul colosal bifat în carieră.
"Cine este Radu Drăgușin, jucătorul de 18 ani al lui Juventus, inspirat de Van Dijk", a titrat Goal.it.
Jurnaliștii italieni au scos în evidență faptul că Van Dijk, uriașul fundaș al lui Liverpool, este unul dintre modelele pe care Drăgușin se bazează în carieră. Ceilalți doi sunt Chiellini și Bonucci, mult mai experimentații săi colegi de la Juventus.
"Radu Drăgușin este una dintre fețele noi de la Juventus, sub comanda lui Andrea Pirlo. El și-a făcut apariția pe teren împotriva lui Dinamo Kiev, marcând debutul alături de "cei mari". Oamenii de la Juventus au speranțe mari în calitățile lui Drăgușin.
Radu Drăgușin este un fundaș român născut în anul 2002. El a impresionat în țara natală încă de la o vârstă fragedă, la Regal Sport București, iar Juventus l-a urmărit. Juve l-a transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro, un chilipir ținând cont că Radu este unul dintre cei mai talentați tineri jucători români, care a purtat și banderola de căpitan al naționalei U16.
Drăgușin este un colos de 1,91 metri, puternic și cu o detentă impresionantă. Se poziționează excelent în teren și are o personalitate extraordinară.", a scris Goal.it.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26