Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, în alertă! Un titular de drept s-a accidentat și ar putea lipsi în duelurile cu PSG

Nicu Savin

Actualizat 31/01/2022 la 17:34 GMT+2

Real Madrid a primit o veste cruntă cu numai două săptămâni înainte de primul duel cu PSG din oprimile Champions League. Ferland Mendy s-a accidentat destul de serios, iar prezența sa pe teren în meciurile cu parizienii este în pericol.

Karim Benzema of Real Madrid celebrate 1-0 with Luka Modric of Real Madrid, Toni Kroos of Real Madrid, David Alaba of Real Madrid, Ferland Mendy of Real Madrid during the La Liga Santander match between Real Madrid v Atletico Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are ca principal obiectiv în perioada imediat următoare să treacă de PSG în Champions League. Manșa tur a celui mai așteptat duel din optimile celei mai tari competiții europene intercluburi va avea loc pe 15 februarie, iar gruparea madrilenă are o problemă serioasă.
Ferland Mendy a acuzat dureri la mușchii aductori încă de săptămâna trecută, iar medicii echipei au decis ca acesta să intre în repaus total în următoarea perioadă, în speranța că va putea fi recuperat până la ora primului meci cu PSG.
Citește și:

Real Madrid, șanse mici să se bazeze pe Mendy în turul cu PSG

Conform Marca, fundașul stânga va absenta sigur în următoarele 3 meciuri ale Realului: cu Athletic Bilbao în sferturile Cupei Regelui, respectiv cu Granada și Villarreal în La Liga. Dacă Realul va trece de Bilbao, Mendy ar urma să lipsească și din semifinala cupei, care va avea loc săptămâna viitoare.
Ancelotti va avea o misiune dificilă dacă Mendy nu va putea juca împotriva lui PSG. Acesta este titular de drept pe postul de fundaș stânga, fiind folosit în acest sezon în 21 de partidei în toate competițiile. Rezerva francezului este Marcelo, dar acesta nu pare capabil să facă față cu brio unor dueluri cu atacanții de clasă ai parizienilor.
O variantă alternativă ar putea fi folosirea lui David Alaba pe flancul stâng al defensivei, austriacul fiind obișnuit să joace în această postură, dar acest lucru ar implica schimbări în centrul apărării. În acest caz, cuplul de fundași centrali al Realului va fi format, cel mai probabil, din Militao și Nacho.
Dacă pentru turul de pe Parc de Princes, Mendy are șanse mici să fie apt 100%, francezul și-ar putea reveni până la meciul retur, care este programat pe 9 martie.
PSG nu este nici ea ferită de probleme. Sergio Ramos s-a reaccidentat și are și el șanse infime să fie recuperat până la meciul cu fosta sa echipă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo